To je to što me zanima!

Dačiću i Vučiću stižu prijetnje smrću: 'Stići će vas kazna'

U poruci Vučiću stoji kako će 'biti ubijen kao Zoran Đinđić' te da je izdajnik. Dačiću poručuju kako će ga stići Božja kazna te da će i njegovu djecu stići kletva
Vidi originalni članak

Potpredsjednik vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je kako prijedlogom sporazuma sa Srbijom, koji je u petak postignut u Bruxellesu, nije priznata nezavisnost Kosova te dodao kako mu 'svake sekunde stižu prijeteće poruke'. 

- Svakog sekunda mi stižu poruke da će me ubiti - rekao je Vučić u Kruševcu. 

Prijeteće poruke je primio i premijer Ivica Dačić. U jednoj od poruka Vučiću stoji kako će 'biti ubijen kao Zoran Đinđić' te da je izdajnik. Dačiću poručuju kako će ga stići Božja kazna te da će i njegovu djecu stići kletva. Poruke će istražiti policija, doznaje B92

- Lažu oni koji govore da je Kosovo priznato, nigdje u sporazumu to nećete moći vidjeti. Sačuvali smo i osigurali budućnost za našu djecu - poručio je Vučić. 

Dačić: Ja znam koliko je bilo teško 

- Navikao sam na prijetnje, ali nemam problem sa tim jer znam da radimo jedino ispravno i najviše moguće za narod i državu u ovom trenutku. Iza nas je težak period pregovora koji sada treba donijeti sigurnost našim građanima. Najlakše je uzeti mobitel u ruke i prijetiti, ali ja znam koliko je bilo teško dobiti ono što smo tražili kako ne bi bilo još gore - rekao je srpski premijer Ivica Dačić za Blic

Aktivisti SRS-a letcima pozivaju građane da na telefone Dačića i Vučića šalju SMS-ove i na taj način izraze nezadovoljstvo oko sporazuma s Kosovom. 

Letci sa brojevima telefona Ivice Dačića i Aleksandra Vučića dijeljeni su u Beogradu, Smederevu, Kikindi, Novom Sadu, Leskovcu, Požarevcu, Kosovskoj Mitrovici i drugim gradovima u Srbiji. 

Idi na 24sata

Komentari 248

  • ivanfilip 21.04.2013.

    Pa kaj nije Vučić ranije bio u šešeljevim radikalima? Drago mi je ako se prosvijetlio.

  • vujec 21.04.2013.

    Trbalo bi srbiju i srbe premjestiti u sjevernu koreju,a neka si uzmu i srbe iz hrvatske i tamo vam je mjesto jer su iste pameti.

  • Silvio Dinora 21.04.2013.

    Za neovisnost, sada je na redu VOJVODINA , Beogradski pašaluk je Srbija i to im nitko nesmije oduzeti !

Komentiraj...
Vidi sve komentare