To je to što me zanima!

Daj to uže, mi ćemo preko Crvenog jezera prijeći pješke

Po treći put u kratkom roku smo upisali Imotski u kartu adrenalinskih sportova - kaže direktor TZ Imotskog Luka Kolovrat. Grupa Austrijanaca lani mu je ponudila suradnju
Vidi originalni članak

Iznad grotla Crvenog jezera skupina Austrijanaca već danima vježba slackline, tj. hod po žici. Ekipa Tiroliners stigla je u Imotski sa šest članova.

- Nakon što je kroz grad prolazila etapa biciklističke utrke Tour of Croatia i povijesnog zarona francuskog ronioca Frederica Swierczynskog u Crveno jezero, prihvatili smo izazov koji su nam ponudili Austrijanci. Po treći put u kratkom roku smo upisali Imotski u kartu adrenalinskih sportova - kaže direktor TZ Imotskog Luka Kolovrat. Grupa Austrijanaca lani mu je ponudila suradnju.

- Od nas su tražili samo da im osiguramo sve potrebne dozvole jer se radi o zaštićenom prirodnom prostoru - naglasio je Kolovrat. Sve je krenulo prošle godine kada se je grupa Austrijanaca vraćala iz Albanije gdje su izvodili “hod po žici”. U Imotski su svratili kao turisti. Provalija iznad Crvenog jezera visoka je više od 250 metara.     

Idi na 24sata

Komentari 8

  • anane 04.06.2017.

    ...referat iz zemljopisa u sedmom razredu uz koristenje slika iz obiteljske hvale vridne enciklopedije koju je otac cuvao ko od Boga da je,mislim da se zove Domovina bijeli tvrdi uvez tamo negdi iz osamdesetih,nije bitna ocjena bila vec oceva galama sta sam mu izrizala slike iz enciklopedije i zalipila u referat aww ;-))))

  • Papatest 04.06.2017.

    Što im imoćanii ne pokažu kako skaču na glavu u jezero

  • S.T.A.R.S 04.06.2017.

    Pa to je normalno.kažu da je to normalno..😝

Komentiraj...
Vidi sve komentare