To je to što me zanima!

'Dajem podršku Juričanu, a u zatvor ću ići čim se oporavim'

Nazvao sam ga i dao mu podršku. Ustavno pravo svakoga je da može prosvjedovati. Mi smo isto bili procesuirani i sve sudove smo dobili. Ako treba, svjedočit ću za njega i na sudu, rekao nam je Josip Klemm.
Vidi originalni članak

Dario Juričan dobio je 700 kuna kazne jer komunalni redari smatraju da je on organizirao postavljanje šatora ispred Zagrebačkog holdinga. Juričan se u svom odgovoru na prekršajni nalog u sarkastičnom tonu pozvao i na prosvjed branitelja ispred njihovog resornog ministarstva u Savskoj. Rekao je da će pozvati kao svjedoke i organizatora prosvjeda, Josipa Klemma, bivšeg zapovjednika specijalne policije, te Đuru Glogoškog, ali i Kolindu Grabar Kitarović, Mirka Ljubičića Švepsa, Antu Deura, Milijana Brkića i Milana Bandića koji su podupirali prosvjed. Ono što Juričan vjerojatno i nije očekivao je da će dobiti potoporu organizatora.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

- Nazvao sam ga i dao mu podršku. Ustavno pravo svakoga je da može prosvjedovati. Mi smo isto bili procesuirani i sve sudove smo dobili. Neka pročitaju Ustav. Ako treba, svjedočit ću za njega i na sudu – rekao nam je Josip Klemm.

SHOW SE NASTAVLJA Juričanu kazna za šator: Neka mi svjedoče Glogoški i Klemm!

Klemm je inače trebao biti na odsluženju jednogodišnje zatvorske kazne zbog štete svojoj tvrtci, ali je imao prometnu nesreću.

- Idem to odraditi čim se oporavim. I to bez obzira što nisam nikoga oštetio i već sam bio odgovarao za taj prekšaj. Vjerujem u pravni sustav ove zemlje – rekao je Klemm.

 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • brumm 28.01.2020.

    Koliko hrabrih faca na rijecima...volio bih vidjet gdje su bili 91. A Klemm ako je pogrijesio za to ce i odgovarat...

  • cvat 25.01.2020.

    domoljubi i branitelji nenaplaćuju stvaranje države oni je nose u srcu a ti koji misle da svoje domoljublje i zasluge moraju uzimat harać i ratni pljen od vlastitog naroda nek im bude bog vidi i sudi .Jer za te novce koje smo dali takvima mogli smo platiti tisuću američkih veterana profesionalaca koji bi poslje rata otišli kući ovako uvjek smo dužni

  • 24.01.2020.

    hehe sada će nastiti nova "alternativa" sa đurom, klemmom i onom "poštenjačinom" od sudca

Komentiraj...
Vidi sve komentare