To je to što me zanima!

Dali mu već korišteni broj: Halo, ljudi ja nisam Mamić!

GLUHI TELEFONI: Leonardo Kraus (31) kupio je mobitel s brojem kojim se koristio Zdravko Mamić. Pozivi ga izluđuju. Od T-Mobilea je tražio novi broj
Vidi originalni članak

Prije dvadesetak dana Kaštelanin Leonardo Kraus (31) zajedno sa suprugom zaključio je pretplatnički paket kod T-Mobilea. Igrom slučaja dodijeljen mu je telefonski broj kojim se donedavno koristio izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić. Od tada traje Krausova noćna mora.
- Stalno me nazivaju nepoznate osobe i šalju mi SMS-ove. Svi traže 'izvjesnog’ Zdravka. Isprva mi je bilo smiješno, no vrlo brzo je postalo neizdrživo. Prije nekoliko dana gospođa koja me nazvala otkrila mi je da je to donedavno bio broj Zdravka Mamića, Dinamova dopredsjednika - ispričao nam je Kraus. Od T-Mobilea je Kraus tražio novi broj.
- Odgovorili su mi da mogu promijeniti broj samo ako prethodno uplatim 122 kune, što iz principa ne želim jer nisam kriv za ovo što mi se događa. Nazvao sam nekoliko puta službu za korisnike. Potvrdili su mi da je to bio Mamićev broj, kao i da brojevi na neko vrijeme, nakon što ih korisnik otkaže, idu 'u karantenu’.
Dok se Kraus nada da će mu T-Mobile uslišiti molbu i promijeniti broj, mobitel neprestano zvoni.
- Čestitali su mi na dobroj igri i pobjedi u Varaždinu, zvali me na večere, janjetinu. Na skrivene brojeve se od straha ni ne javljam, pogotovo iza 22 i prije 6 sati - kaže Kraus. Za sada nije dobivao prijeteće pozive ni poruke.
Mamića smo pokušavali dobiti na jedan od njegovih ostalih brojeva, ali je ostao dosljedan korizmenoj odluci da se ne javlja novinarima.

BROJ SE AKTIVIRA NAKON 6 MJESECI
U službi za korisnike T-Mobilea rekli su kako se odjavljeni broj ponovno dodjeljuje nakon šest mjesecI.

KUD SU BAŠ MENI HAJDUKOVCU DALI MAMIĆEV BROJ?
Jučer sam šefu morao objašnjavati zašto mi mobitel zvoni pet puta u samo pola sata i s kim se to objašnjavam. Rekao sam mu o čemu je riječ, a on me “uhvatio u đir”. Svi me zezaju jer sam veliki navijač Hajduka. Pa kud baš da meni daju Mamićev broj, zavapio je Kraus. Prije nekoliko dana dobio je poruku da dođe u Ilicu po košulje koje čekaju gospodina Mamića.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • audrey 23.03.2009.

    Ajd nek mi samo neko objasni kako je to on mogao iskoristiti taj broj,bas me zanima......jao koje gluposti....a t-mobile su stvarno bezobrazni,katastrofa !!!!

  • MpH 23.03.2009.

    Morao je objašnjavat šefu zašto ga zovu? A kaj ne postoji opcija \"odbij poziv\" (aka reject incomming call)? Postoji i nešto što se zove filter poziva, a vrhunac tehnologije je kad promjeniš profil na \"Silent mode\"... hahaha

  • bluesky 23.03.2009.

    Pokvareni i lopovski tcom!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare