To je to što me zanima!

Dalić je provjeravala mailove: 'Nije bilo prijetnji Todoriću...'

Martina Dalić sama je zatražila punu provjeru svih svojih e-mail korisničkih računa i da je ista pokazala da ne postoje nikakve prijeteće poruke, navodi se u priopćenju Vlade...
Vidi originalni članak

Vlada je osudila korištenje, kako navode, neistinitih informacija od strane vlasnika Agrokora Ivice Todorića u napadima na potpredsjednicu Vlade Martinu Dalić kao i cijelu Vladu Republike Hrvatske.

- Dr. sc. Martina Dalić zatražila je od premijera Andreja Plenkovića, dana 30. rujna 2017. da odgovarajuće službe preuzmu sve elektroničke uređaje, uključujući i privatne, s kojima se potpredsjednica Vlade služi kako bi pregledali sve poslužitelje preko kojih šalje e-mail poruke.

Ovaj je zahtjev potpredsjednica Vlade obrazložila medijskim objavama o navodnim prijetnjama bivšim članovima Uprave Agrokora i zatražila da pregled obuhvati i izuzme "svu komunikaciju s Ivicom Todorićem i bilo kojim drugim članom Uprave Agrokora, ako takva postoji". 

Po zahtjevu predsjednika Vlade nadležna državna tijela zadužena za zaštitu sigurnosti informacijskih sustava pregledala su sve službene poslužitelje i službene korisničke račune potpredsjednice Vlade, osobne komunikacijske uređaje s privatnom e-mail korespondencijom potpredsjednice Vlade te dostupnu komunikaciju na stranim davateljima e-mail usluga. 

Nadležna državna tijela su nakon obavljenih pregleda izvijestila da "nisu pronađene poruke koje bi ukazivale na prijetnje prema gospodinu Ivici Todoriću ili bilo kojem drugom članu Uprave Agrokora".

Iz svega navedenog potpuno jasno proizlazi da je Dalić sama zatražila punu provjeru svih svojih e-mail korisničkih računa i da je ista pokazala da ne postoje nikakve prijeteće poruke prema Ivici Todoriću ili bilo kojem drugom članu Uprave Agrokora, priopćili su iz Vlade.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • lotus_1 07.10.2017.

    Ovo nam dođe kao kad je Linić provjeravao dal ima koji račun otvoren u nekoj inozemnoj banci.:))) Pišurija na kvdrat!

  • krao_sam_1 06.10.2017.

    Puna podrška ovoj lipoj gospodji i njenom projektu uništavanja Peruče. Zato što ne volimo prirodu. Hoćemo novce!

  • ursuss 05.10.2017.

    aaaaa..baš sam mislio da će nešto naći... nisu ni Sanaderu ( iz vaše stranke ..) našli milijarde koje je polapao a ne jedan ili dva e-maila... baš ti vjerujemo draga ministrice....

Komentiraj...
Vidi sve komentare