Obavijesti

News

Komentari 37

Dalić je provjeravala mailove: 'Nije bilo prijetnji Todoriću...'

Dalić je provjeravala mailove: 'Nije bilo prijetnji Todoriću...'
1

Martina Dalić sama je zatražila punu provjeru svih svojih e-mail korisničkih računa i da je ista pokazala da ne postoje nikakve prijeteće poruke, navodi se u priopćenju Vlade...

VIDEO

Vlada je osudila korištenje, kako navode, neistinitih informacija od strane vlasnika Agrokora Ivice Todorića u napadima na potpredsjednicu Vlade Martinu Dalić kao i cijelu Vladu Republike Hrvatske.

- Dr. sc. Martina Dalić zatražila je od premijera Andreja Plenkovića, dana 30. rujna 2017. da odgovarajuće službe preuzmu sve elektroničke uređaje, uključujući i privatne, s kojima se potpredsjednica Vlade služi kako bi pregledali sve poslužitelje preko kojih šalje e-mail poruke.

Ovaj je zahtjev potpredsjednica Vlade obrazložila medijskim objavama o navodnim prijetnjama bivšim članovima Uprave Agrokora i zatražila da pregled obuhvati i izuzme "svu komunikaciju s Ivicom Todorićem i bilo kojim drugim članom Uprave Agrokora, ako takva postoji". 

Po zahtjevu predsjednika Vlade nadležna državna tijela zadužena za zaštitu sigurnosti informacijskih sustava pregledala su sve službene poslužitelje i službene korisničke račune potpredsjednice Vlade, osobne komunikacijske uređaje s privatnom e-mail korespondencijom potpredsjednice Vlade te dostupnu komunikaciju na stranim davateljima e-mail usluga. 

Nadležna državna tijela su nakon obavljenih pregleda izvijestila da "nisu pronađene poruke koje bi ukazivale na prijetnje prema gospodinu Ivici Todoriću ili bilo kojem drugom članu Uprave Agrokora".

Iz svega navedenog potpuno jasno proizlazi da je Dalić sama zatražila punu provjeru svih svojih e-mail korisničkih računa i da je ista pokazala da ne postoje nikakve prijeteće poruke prema Ivici Todoriću ili bilo kojem drugom članu Uprave Agrokora, priopćili su iz Vlade.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.