To je to što me zanima!

Dalija Orešković objavila svoju listu kandidata za EU izbore

Što se tiče programskih smjernica Starta, Bojan Glavašević je kazao da se njihov program temelji na antikorupciji, sigurnosti čovjeka, sigurnosti granica te sigurnosti pojedinca i tržišta
Vidi originalni članak

Čelnica stranke START Dalija Orešković predstavila je u subotu listu kandidata za izbore za EU parlament, javlja N1

Na listi se nalaze: Dalija Orešković, Bojan Glavašević, Nicole Kwiatkowski, Duje Prkut, Branka Lukačević - Gregić, Tomislav Žagar, Marina Pavković, Pero Mrnarević, Lejla Šehić Relić, Tonći Talaja, Igor Vlajnić i Nebojša Biškup

Što se tiče programskih smjernica Starta, Bojan Glavašević je kazao da se njihov program temelji na antikorupciji, sigurnosti čovjeka, sigurnosti granica te sigurnosti pojedinca i tržišta.

Dalija Orešković, iako na listi, nije novinarima otkrila hoće li osobno u Europski parlament, ali je istaknula da su njen glavni cilj parlamentarni izbori.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Voltaire_ 07.04.2019.

    Gospodja !! Dalija Orešković je Hrvatska heroina sa dobrom genetikom koja moze spasiti Hrvatsku od pljacke i unistavanja Hrvatske od strane zlocinacke organizacije KRADEZE.

  • mestar 07.04.2019.

    Nekako mi ta imena i prezimena ne ulijevaju bas povjerenje.Svima je dosta korupcije, arogancije itd, ali treba mislit sto ti drugi obecavaju kao i svi a ne ispune i gonesu zakone ili nesto sto nije dobro za cjelu Hrvatsku naciju ne kao obicno za malu skupinu. Toliki au nas HRvate izvarali ili nisu mogli ili su njih izvarali pa oni nas tako da je poslije svega nekome vjerovat jer znademo da to oni i da hoce ne mogu ispunit sto obecaju. Hw, he, sa ce oni naredit bruxellesu sto moraju uradit isto kao oni prije beogradu, becu, pesti bilo kojoj visoj sili.Iako mislim da nisu bili premazani svim mastima kao ovi sad, ali nisu mogli jer im visa sila nije dozvolila. a sad ovi kad imamo drzavu se lijepe za bilo koga samo da njima i njihovim bude dobro.

  • Budni 06.04.2019.

    Uzalud vam trud svirači! No 1% nećete dobiti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare