To je to što me zanima!

Damir je sa sinom išao kući s humanitarne akcije i poginuo

Damir M. (54) sa sinom i motociklistima bio je kod Petre (11) koja boluje od leukemije. U povratku kuću, Damir je s motociklom skrenuo u suprotni trak i sudario se s autobusom
Vidi originalni članak

Damir je uvijek vozio oprezno, a pogotovo kad je na motoru vozio sina. Pogodilo nas je kad je poginuo, kazao je član Moto kluba “Fugitives” iz Samobora.

Damir M. (54) sa sinom (8) i članovima Moto Kluba “Fugitives” uputio se u Samobor u humanitarnu akciju. Ondje su stigli kako bi Petri koja boluje od leukemije uljepšali 11. rođendan kojeg je proslavila. No, kad se Damir vraćao kući poginuo je u sudaru.

- Kad smo završili humanitarnu akciju, sjeli smo u kafić. Uskoro je Damir krenuo sa sinom kući te smo se pozdravili. Kad sam saznao da se u povratku doma sudario s autobusom te poginuo ostao sam šokiran. Već je 12 godina član našeg moto kluba i nikada nije brzo vozio. Pogotovo je bio oprezan kada je vozio sina - rekao nam je član Moto kluba “Fugitives”.

Naime kako kažu u policiji u Maloj Rakovici u Mirnovečkoj ulici, Damir je s motociklom Yamaha 600 Fazer zagrebačkih registarskih oznaka najvjerojatnije skrenuo u suprotni trak. U tom trenu dolazio je autobus kojeg je vozio muškarac (55). Sudarili su se, a Damir je poginuo dok je njegov sin pao s motocikla i pritom se teško ozlijedio. Hitna pomoć ga je odmah prevezla u Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu gdje su utvrdili da ima ozlijede glave no, nije životno ugrožen. Očevidac nesreće kazao nam da je dijete bilo pri svijesti kada je palo s motora.

- Motor je udario u prednji lijevi dio autobusa. Motociklist je poginuo, dok je dijete bilo pri svijesti, ali u šoku - rekao nam je očevidac. Na Facebok stranici moto kluba čiji je Damir bio član, mnogi su se u velikoj boli i tuzi oprostili s njime.

- Neka su mu ravne nebeske ceste. Počivao u miru - neke su od poruka kojom su mnogi izrazili sućut. Inače, prema Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, na mopedu i motociklu je zabranjeno prevoziti dijete mlađe od 12 godina.     

Strastveni ljubitelj motora

Damir je strastveno obožavao motore. Bio je dugogodišnji član moto kluba iz Samobora. Kolege je pogodila njegova smrt.     

Idi na 24sata

Komentari 226

  • Kristijana_1 24.10.2017.

    Ja sam Damirova bivša supruga i majka starijeg sina...Damir je bio čovjek koji je obožavao svoju djecu i ispunjavao im sve želje, NE Damir nije pio, NE Damir se nije vozio brzo, NE majka malog Silvana nije neodgovorna majka nego divna majka, NE Damir nije bio neodgovoran otac!! Dogodila se tragedija dvoje djece je ostalo bez oca i molim vas da to poštujete i ne sudite a da ne znate !! I to je sve!! Ne želim nikakve komentare i daljnje rasprave!!

  • 23.10.2017.

    Pocivao u miru Bozjem.

  • Deleted user 23.10.2017.

    Koje tetovaže, pametnom dosta

Komentiraj...
Vidi sve komentare