To je to što me zanima!

Damir Kajin kuka kako je Istra pretvorena u razbojničku špilju

Silno mi je krivo, ali Istra je pretvorena u špilju razbojničku. Ne čudi da se u zadnjih 10-12 godina nije u Istri mogla dogoditi niti jedna relevantna investicija, kaže Kajin
Vidi originalni članak

Damir Kajin, bivši član IDS-a i bliski suradnik Ivana Jakovčića, ogorčen je što je Istra u proteklom desetljeću gospodarski stagnirala.

- Silno mi je krivo, ali Istra je pretvorena u špilju razbojničku. Ne čudi da se u zadnjih 10-12 godina nije u Istri mogla dogoditi niti jedna relevantna investicija - izjavio je saborski zastupnik Kajin, koji je osnovao i vodi novu stranku, Istarske demokrate.

Ponovio je kako njegova stranka i dalje od Vlade traži pravu reformu lokalne uprave i samouprave jer golemi birokratski aparat guta milijarde kuna iz državnog proračuna.

- Danas u upravi radi 100.000 ljudi više nego ‘90-ih godina, u Istri oko 4000 više, a država na to troši 10 milijardi kuna - izjavio je Kajin.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • 20.08.2014.

    Kajin se sjetio malo praviti grbav. Izgleda kako je 20 godina hibernirao. Osim kad je zgetvao u mirovinu na dan - dva, pa se brzo vratio u saborske klupe. Toliko o "špilji razbojničkoj, relevantnim investicijama" etc, etc....

  • pošteni lažov 20.08.2014.

    Nema poštenog političara, namlatili su se prazne slame za 50 generacija.

  • ivica969 20.08.2014.

    bilo bi dobro da je samo istra

Komentiraj...
Vidi sve komentare