To je to što me zanima!

Damir Kajin: Nismo S. Koreja, nitko me neće izbaciti iz IDS-a

IDS-ovac je naglasio da i ako dođe do izbacivanja iz stranke to ne bi bio njegov kraj. Glasine o njegovom izbacivanju pojavile su se nakon sukoba s Ivanom Jakovčićem
Vidi originalni članak

IDS-ovac Damir Kajin ne vjeruje da će zbog sukoba sa stranačkim šefom Ivanom Jakovčićem biti izbačen iz stranke. 

- Ja ne mogu vjerovati u to, pa nismo mi Sjeverna Koreja. Zašto bismo svi u stranci isto mislili. Mene mogu izbaciti iz IDS-a, ali u to sumnjam. Međutim, ne mogu mene ekskomunicirati od Istrijana i oni jako dobro znaju da to ne bio za mene kraj, za neke druge ne znam. Ja sam za IDS dao sve i ja ću za IDS dati sve, ali im se neću dati, rekao je Kajin. 

Podsjetimo, sukob IDS-ovaca eskalirao je kada je Jakovčić odbio Kajinov prijedlog da se testira na droge. Predložio mu je to nakon spekulacija o konzumiranju kokaina nakon smrti mlade IDS-ovke Martine Duras. 

Saborskog zastupnika je o mogućem izbacivanju obavijestio otac pokojne Martine Duras, piše Jutarnji list. Kajin je o svemu je obavijestio predsjednika i premijera, a kako kaže, Milanović mu je poručio da ne rade to i da stanu na loptu. I kad bi ga izbacili iz stranke ostao bi uz vladajuću koaliciju, jer, iako se ne slaže sa svime, oni su po njemu najbolje što imamo. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • BernardaMrđa Bratanovic 17.07.2012.

    ujishi oponi juju aaahoja suuu kii naaa??? sta si ono rekao koreja???

  • zpoduna2 16.07.2012.

    Dragi Kajin, nigdje te nema više, nema tvoje britke i konstruktivne kritike. Nije moguce da sve ovo gledas i odobravas. Gdje je onaj tvoj smisao za pravdu i borbu malog covjeka protiv Golijata.

  • marnik954 16.07.2012.

    Ako Kajina i izbace iz stranke tada će to biti znakom da je bio u pravu u svezi sa Jakovčićem i njegovovim pozivom na testiranje droga...

Komentiraj...
Vidi sve komentare