To je to što me zanima!

Damir Kajin o IDS-u: 'Bilo je tu svega, bogaćenja mimo rada, pa čak i onoga bijeloga...'

'U cijeloj priči bitna je samo jedna rečenica, a to je Miletićeva - sljedeći potez je na njemu. Poanta je: ako Miletić podnese ostavku, idu izbori u Istri. Ako ih bude, IDS će sigurno izgubiti'
Vidi originalni članak

Damir Kajin, gradonačelnik Buzeta i bivši IDS-ovac komentirao je stranačku situaciju za N1. Spomenuo je i Borisa Militića koji je u subotu napustio stranku.

- U cijeloj priči bitna je samo jedna rečenica, a to je Miletićeva - sljedeći potez je na njemu. Poanta je: ako Miletić podnese ostavku, idu izbori u Istri. Ako ih bude, IDS će sigurno izgubiti - rekao je.

GRADONAČELNIK PULE: 'Zbog stanja u IDS-u tražim hitne izbore na razini Županije'

Naveo je također kako nikoga neće 'cipelariti' te da je u navedenoj situaciji bilo previše svega.

- Bilo je tu bogaćenja mimo rada, pretvaranja javnog u privatno, zakupljivanja medija, pa čak i onoga bijeloga - rekao je.

NAKON STEGOVNOG POSTUPKA Boris Miletić napustio IDS

- Miletić je povrijeđen. Doduše, materijalno je riješen jer ima pravo na saborsku mirovinu koju sam i ja iskoristio. Ali, na kraju će mu okrenuti leđa oni koje je on cijelo vrijeme štitio – dodao je.

Komentirao je i trenutnu problematičnu situaciju u Istri, ali i navodi kako se sve može riješiti.

NOVI ČELNICI Vodstvo IDS-a pokreće stegovni postupak protiv Borisa Miletića

- IDS se polako raspada. Ali, doći će nešto što će i naslijediti ovu priču staru 30-ak godina. IDS je zapravo pričao istinsku priču o onim vrijednostima po kojima su nas u Hrvatskoj prepoznali – zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • 06.02.2022.

    glavno da si ti otišo u penziju na jedan dan da ti nebi promakla saborska penzija.. ići će to na reviziju uz povrat kad tad

  • 06.02.2022.

    Zemljo otvori se, taj će sada filozofirati !

  • little John 06.02.2022.

    Miletić me neodoljivo podsjeća na Zokija, a ne znam zakaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare