To je to što me zanima!

Damir Vanđelić o politici, krizi, ambiciji: U HDZ-u ima dobrih ljudi. Ali ne smijem ih hvaliti...

NOVI EXPRESS Damir Vanđelić i njegov think tank imaju velike planove i ideje, a u razgovoru za Express otkriva kako bi izgledala Vlada da je on vodi: Ne bi bilo poslušnika
Vidi originalni članak

Damir Vanđelić trenutačno se posvetio svojem OPG-u, gradnji apartmana i konzultacijama, ali i dalje itekako ostavlja dojam da je spreman uključiti se u politiku. Iako na pitanja o tome izbjegava dati izravan odgovor pa u šali kaže: “Neću osnovati stranku, osnovat ću vojsku”. Čovjek kojeg je Kolinda Grabar Kitarović vidjela kao premijera, bivši menadžer u Adrisu, bivši šef Nadzornog odbora Ine i bivši ravnatelj Fonda za obnovu itekako želi promjenu politike ove Vlade. S Andrejem Plenkovićem razišao se nakon što nije prihvatio biti kandidat za zagrebačkoga gradonačelnika, ali u HDZ-u itekako ima poznanstva, kao i u ostalim strankama, diplomatskim krugovima i poduzetništvu.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • starakajla 31.07.2022.

    U ADZ -u ima dobri ljudi🤣🤣🤣🤣🤣,dobro je , nemoj više🤣🤣🤣🤣

  • 31.07.2022.

    Neka se vrati što prije jer samo takvi ljudi će napraviti nešto konkretno i korisno za sve građane, za državu koja godinama funkcionira po jednostranačkom kriteriju.

  • Luna777 31.07.2022.

    Nadam se da će se vratiti u politiku na nacionalnoj razini. Ima potencijala u njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare