To je to što me zanima!

Damira Škaru optužili su za silovanje i zlostavljanje tajnice

ŽDO u Velikoj Gorici podiglo je optužnicu protiv Damira Škare. Terete ga za spolno uznemiravanje i silovanje zaposlenice Autokluba Siget...
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici podiglo je optužnicu protiv Damira Škare, bivšeg predsjednik Autokluba Siget i bivšeg saborskog zastupnika HDZ-a. Terete ga za spolno uznemiravanje i silovanje zaposlenice Autokluba Siget.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija je Škaru uhitila tek nakon što je ovaj slučaj objavljen u medijima. Žrtva je sve ispričala u emisiji Provjereno. U istražnom zatvoru proveo je nešto manje od dva mjeseca, dok nisu ispitani svi svjedoci važni za rasvjetljavanje optužbi. Telegram je doznao da je i prije silovanja početkom kolovoza Škaro spolno uznemiravao svoju suradnicu. To se dogodilo u lipnju ove godine, nedugo nakon što je žena došla raditi u AK Siget.

VRAG JE U DETALJU Hrvatski pravni apsurd: Škaro i njemu slični su zapravo žrtve...

Sada je tužiteljstvo zaključilo kako ima dovoljno dokaza protiv njega te je podiglo optužnicu kojom ga se tereti za kaznena djela za koja mu može biti izrečeno i do deset godina zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Blueb 29.11.2019.

    Ma sto vam je , zar bi jedan HDZ-ovac to napravio, pa oni su uzor postenja, morala i vjere , zatoo svi ponovo glasajte za HDZ i Kolindu ( tako da ga kao precjednica moze pomilovati )

  • japanokinez 28.11.2019.

    Mene je iskreno strah da ona ne dobije 3-5 godina šta je njega napaljivala.

  • 28.11.2019.

    Hdz-ov način uhljebljavanja i propast Hrvatske sa takvim rukovodstvom,narod očito to nevidi

Komentiraj...
Vidi sve komentare