To je to što me zanima!

Damiru Voškionu produljili pritvor za još dva mjeseca

Voškion je osumnjičen da je 8. studenog u kući u Puli ubio oca (70), brata (40), bratovu suprugu (36) i dvoje djece, djevojčicu (7) i dječaka (2 mj)
Vidi originalni članak

Peterostrukom ubojici iz Pule Damiru Voškionu (40) Županijski sud u Puli produljio je pritvor. Voškion se bio sam prijavio policiji riječima da je poubijao cijelu obitelj. S obzirom na zdravstveno stanje, iz Pule su ga prevezli u Zatvorsku bolnicu u Zagreb, gdje se i sad nalazi. Voškiona sumnjiče da je 8. studenog u obiteljskoj kući u Puli ubio oca (70), brata (40), bratovu suprugu (36) i njihovo dvoje djece, sedmogodišnju djevojčicu i dvomjesečnog dječaka.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mytzek 07.02.2008.

    \'Di nam je nestao Pezelj? Mediji, svaka čast, treba pratiti te likove, da javnost vidi ukoliko bi potiho izbjegli pravdi.

  • savurusic 07.02.2008.

    Nemoj se bojati... njega budu zasigurno strpali pod najvecom kaznom... ne vjerujem bas da si budu jos i to dopustali. iz tog ga nece ni sam Bog izvuci.

  • L_A_N_A 07.02.2008.

    Tako ce od bolnice do bolnice,proglasit da je psihicki \"bolestan, lud\" i onda ga pustiti, i to je to. Umjesto da ga strpaju u zatvor cijeli zivot....

Komentiraj...
Vidi sve komentare