To je to što me zanima!

Thompson proslavu Oluje ove godine seli iz Čavoglava u Knin

Na internetskim stranicama sv. Ilije iz Kljaka u ime Odbora za proslavu Dana pobjede u Čavoglavama fra Ilija Mikulić napisao je da se proslava seli u Knin
Vidi originalni članak

Na internetskim stranicama sv. Ilije iz Kljaka u ime Odbora za proslavu Dana pobjede u Čavoglavama fra Ilija Mikulić napisao je u ponedjeljak da se proslava seli u Knin.

- Poštovani prijatelji! Zahvalni Bogu na daru slobode, braniteljima na  žrtvi u ostvarenju tisućljetnog sna neovisne države Hrvatske, a prigodom dvadesete obljetnice proslave veličanstvene pobjedničke vojno - redarstvene akcije "Oluja" te duboko promišljajući izazove vremena, Odbor za proslavu Dana Pobjede - Čavoglave poziva sve prijatelje, posjetitelje, ljude dobre volje da se ove godine povodom velike obljetnice okupimo u zajedništvu i radosti u kraljevskom gradu Kninu.

Svojim dolaskom budimo svjedoci zahvalnosti i snage u očuvanju spomena na dane ponosa i slave - napisao je fra Ilija Mikulić.

Poveznica na vijest je stavljena i na službene internetske stranice najpoznatijeg Čavoglavčanina, pjevača Marka Perkovića Thompsona. Na njegovim službenim Facebook stranicama također je vijest prenesena.

Administrator je dao i pojašnjenje: 'Poznata je činjenica da Thompson zastupa da se Dan pobjede slavi u svakom mjestu pa tako i u Čavoglavama. Za ovu 20. obljetnicu sama proslava, kako je odbor odlučio, biti će u Kninu, gdje će nam naravno pjevati i Marko'.

Nastup Thompsona potvrdila i Josipa Rimac

Da će Marko Perković Thompson 5. kolovoza slaviti pjevajući na koncertu u Kninu, a ne kao posljednjih 14 godina na paralelnoj proslavi u svojim rodnim Čavoglavama, potvrdila nam je i gradonačelnica Knina Josipa Rimac.

- Ta objava samo je potvrda razgovora i dogovora koje smo vodili do sada. Sutra ujutro formirat će se odbor za proslavu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana Hrvatskih branitelja u Kninu i vrlo skoro će se znati sve pojedinosti, pa tako i one koje vas sada zanimaju oko koncerta - rekla nam je Josipa Rimac, potvrdivši da će u radu kninskog odbora sudjelovati i ljudi iz Odbora za proslavu Dana pobjede u Čavoglavama, poput fra Ilije Mikulića i drugih.

- Radimo već dugo, a posebno posljednjih godinu dana kako bismo dostojno proslavili Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan Hrvatskih branitelja u Kninu, jer radi se o velikom jubileju velikog događaja. Zahvalnost ćemo obilježiti otvaranjem velebne Crkve Gospe velikog hrvatskog krsnog zavjeta, pobjedu otvaranjem spomenika dr. Franji Tuđmanu, braniteljima ćemo posvetiti Muzej Oluje na kninskoj tvrđavi, a na kraju ćemo ovim velikom koncertom pokazati zajedništvo i jedinstvo hrvatskog naroda - rekla nam je Josipa Rimac.

Ona je i prijašnjih godina pokušavala s Markom Perkovićem Thompsonom dogovoriti da se objedine kninska i čavoglavska proslava Oluje, odnosno da on ne organizira paralelnu, ali do sada je uspjela postići samo to da on kavu u Kninu stavi u protokol svoje proslave.

Idi na 24sata

Komentari 344

  • Voltaire_ 23.06.2015.

    ??Veoma mi je bitno, gdje ce gospodin ? Thompson pjevati ?? :))

  • miskec56 23.06.2015.

    Sve je to igrokaz hdz-ovih gulanfera. kao nek se vidi sila svijeta u kninu, hoće minonizirati svečanu paradu u zagrebu. to je scenarij krkana i primitivaca. Čuj tompson i rimac govore o zajedništvu, moš mislit.

  • leptir53 23.06.2015.

    predgrupa će mu biti BRENA i SLATKI GREH.. ipak tu muziku voli Kninska gradonačelnica Josipa Rimac...

Komentiraj...
Vidi sve komentare