To je to što me zanima!

Danas će biti malo toplije, već sutra stižu pljuskovi, snijeg...

Zapuhat će umjeren, u gorju i jak jugozapadni, a u Slavoniji i Baranji jugoistočni vjetar, a na Jadranu jugo i južni vjetar u jačanju. Temperature zraka bit će od 3 do 13 stupnjeva Celzijusovih
Vidi originalni članak

Djelomice sunčano, razmjerno vjetrovito i danju toplije, u drugom dijelu dana sa zapada postupni porast naoblake, a navečer ponegdje na sjevernom Jadranu kiša, u Gorskom kotaru kiša pa snijeg, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda za nedjelju.

Zapuhat će umjeren, u gorju i jak jugozapadni, u Slavoniji i Baranji jugoistočni vjetar, a na Jadranu jugo i južni vjetar u jačanju. Najviša dnevna temperatura zraka većinom od 3 do 7, a na Jadranu od 9 do 13 stupnjeva Celzijusovih.

Zahlađenje i oborine od ponedjeljka

Ponedjeljak će biti pretežno oblačan uz povremene oborine. Na Jadranu se očekuju kiša, pljuskovi i grmljavina. Na kopnu i kiša i susnježica, u gorju i snijeg, a zbog niske temperature pri tlu ponegdje će biti i poledice.

DALMACIJA ODSJEČENA ZA KAMIONE 'Stisla' nas zima: Ledeno jutro, neki su se probudili na -14 °C!

Zapuhat će umjeren sjeverac i sjeveroistočnjak, a u Slavoniji će još prijepodne puhati jugoistočnjak. Na Jadranu će jako i olujno jugo okrenuti u Dalmaciji na jugozapadnjak, a na sjevernom dijelu na sjeverozapadnjak i buru. Temperatura zraka uglavnom od -1 do 4, a na Jadranu od 7 do 12 °C.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • black_cat 27.01.2019.

    Glasam za sjeverac i buru.

  • 27.01.2019.

    napokon jugo nek bar malo zatopli..

Komentiraj...
Vidi sve komentare