To je to što me zanima!

Stiže velika promjena vremena

Najviša dnevna temperatura od 19 do 24 Celzijeva stupnja, u gorskim predjelima malo niža. U nedjelju u većini Hrvatske kiša, obilnija na sjevernom Jadranu i u gorskim predjelima
Vidi originalni članak

Djelomice sunčano, tijekom dana uz postupni porast naoblake sa zapada, ujutro na kopnu lokalno magla, a popodne i krajem dana na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru očekuje se kiša, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za subotu

Zapuhat će umjeren jugozapadni vjetar, povremeno s jakim udarima, osobito u gorju, u Slavoniji južni. Na Jadranu će zapuhati umjereno do jako jugo, najprije na sjevernom dijelu.

Najviša dnevna temperatura od 19 do 24 Celzijeva stupnja, u gorskim predjelima malo niža.

Kakvo nas vrijeme očekuje sutra?

Sutra nas očekuje promjenljivo i pretežno oblačno, povremeno s kišom, a duž obale i s pljuskovima praćenim grmljavinom, lokalno i jače izraženim.

Češća i obilnija oborina očekuje se na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru dok će je najmanje biti u sjevernim kopnenim predjelima, a na istoku zemlje ponegdje može izostati. 

Vjetar slab i umjeren jugozapadni i južni, u gorju ponegdje i jak, a na Jadranu umjereno i jako jugo, mjestimice s olujnim udarima. Najniža jutarnja temperatura zraka na kopnu od 9 do 14, na moru od 15 do 19, a najviša dnevna uglavnom od 14 do 19, na istoku i na Jadranu od 20 do 24 °C.

SVJEŽIJE VRIJEME Povratak jeseni: Kiše su napokon iza nas, rujan hladniji nego inače uz jutarnje magle

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Freedom to own guns 24.09.2022.

    Evo što su objavili na stranici WEF-a.Citiram:"COVID-19 bio je test društvene odgovornosti(poslušnosti)–milijarde građana diljem svijeta usvojile su ogroman broj nezamislivih ograničenja za javno zdravlje."

  • mraka9 24.09.2022.

    ubit će nas ovo globalno zagrijavanje...

  • 🇭🇷IRON MAN 24.09.2022.

    Cekaj... Jel vi razumijete da nas premijer od otkrivene najvece pljacke u RH ikad doslovno bjezi od naroda

Komentiraj...
Vidi sve komentare