To je to što me zanima!

Danas je zadnji dan za prijave u popis birača uoči EU izbora

Oni koji ne znaju gdje će biti na dan izbora mogu izvaditi "žutu potvrdu" s kojom mogu glasovati u bilo kojem mjestu u Hrvatskoj, najavio je ranije ministar Bauk
Vidi originalni članak

Izbori za Europski parlament su za 11 dana, a danas ističe rok u kojem građani mogu provjeriti podatke u registru birača, javlja HRT.

Oni koji ne znaju gdje će biti na dan izbora mogu izvaditi "žutu potvrdu" s kojom mogu glasovati u bilo kojem mjestu u Hrvatskoj, najavio je ranije ministar uprave Arsen Bauk.

Procedura oko glasovanja van mjesta prebivališta je pojednostavljena i vrijedit će za sve izbore koji se održavaju na nacionalnoj razini. Ministarstvo će uskoro objaviti ukupan broj birača. Procjenjuje se da će on biti između 3,7 i 3,8 milijuna.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • dadili 04.04.2013.

    moja prognoza je 14 % izašlih birača na eu izbore i vrlo sam optimističan...

  • AntunNikić_1 03.04.2013.

    Ja znam da ću glasat na istom mjestu ali da ne uniđe SDP i HDZ i tako neka i drugi glasaju za nekog drugoga samo ne za ove na vlasti.

  • može5 03.04.2013.

    Za nikog ja ne glasam. Još ih trebamo mi "postaviti"? Da sjede ništa nerade, neznaju jezik, i za to primati 8000 eura. Pola Istre bi se tim novcem prehranilo. sram ih bilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare