To je to što me zanima!

Danas očekujte jače pljuskove, ali i grmljavinsko nevrijeme...

Meteoalarm je izdao žuto upozorenje za gotovo cijelu Hrvatsku, osim Dalmacije. Navodi se kako će vrijeme biti potencijalno opasno: Mjestimice mogući izraženiji pljuskovi s grmljavinom. Vjerojatnost grmljavine 60-90%'
Vidi originalni članak

U srijedu će u zapadnim područjima Hrvatske biti promjenljivo i pretežno oblačno, povremeno s kišom, a ponegdje i grmljavinom, posebice na sjevernom Jadranu, navodi Državni hidrometeorološki zavod.  

Na istoku u početku uglavnom sunčano, a od sredine dana postupno naoblačenje s mjestimičnim pljuskovima i grmljavinom. U Dalmaciji, poglavito južnoj, prevladavat će sunčano. 

JOŠ ČEKAMO PRAVO LJETO Izdali žuto upozorenje: Stiže nova grmljavina i obilna kiša...

Vjetar slab i umjeren sjeverni i sjeveroistočni, u gorju jugozapadni i južni, a na Jadranu jugo. Najviša dnevna temperatura od 26 do 31, u zapadnim predjelima unutrašnjosti između 20 i 25 °Celzijevih stupnjeva. 

Meteoalarm je izdao žuto upozorenje za gotovo cijelu Hrvatsku, osim Dalmacije. Navodi se kako će vrijeme biti potencijalno opasno. 

- Mjestimice mogući izraženiji pljuskovi s grmljavinom. Vjerojatnost grmljavine 60-90 posto - stoji u pojašnjenju Meteoalarma. 

U četvrtak će, pak, biti djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku te malo kiše ili poneki pljusak. U Dalmaciji, poslijepodne i u ostatku zemlje sunčano i uglavnom suho. Vjetar većinom slab, na Jadranu umjereno jugo i jugozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura od 14 do 19, na Jadranu od 19 i 23. Najviša dnevna između 25 i 30 °C.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Mercedes s klasa 11.07.2018.

    Ma boli me briga. Samo da skinemo bahate Engleze. Neka pada tuča što se mene tiče. Ajmooooo Hrvatska!!!!!

  • greta guslar 11.07.2018.

    Ja ne znam kako smo preživjeli sve ove godine bez ovako alarmantne najave kiša ili pogoršanja vremena? Kakvi su ovo alarmi i upozorenja, reko bi čovjek ide neka manja katastrofa, a ono mirna, tiha kiša bez grmljavine i jačih naljeva! Bravo vi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare