To je to što me zanima!

Danas se privremeno zatvara Most slobode: Evo do kad će biti zatvoren i koji su obilazni pravci

Pješaci i biciklisti će se tijekom radova moći kretati istočnom stranom mosta, a promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji
Vidi originalni članak

Most slobode je od danas u 20 sati, pa do ponedjeljka u 4 sata zatvoren za promet zbog radova. Kako javljaju iz Grada Zagreba, na mostu će biti betoniranja i varenja prijelaznih naprava na mjestu prekida, što se zbog vibracija ne može raditi pod prometnim opterećenjem. 

Pješaci i biciklisti će se tijekom radova moći kretati istočnom stranom mosta, a promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. 

DRUGA FAZA RADOVA FOTO Počeli radovi na Mostu slobode, trajat će tri mjeseca

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova: Hrvatske bratske zajednice - Slavonska avenija - Avenija M. Držića - Most mladosti - Avenija Dubrovnik - Avenija V. Holjevca i obratno, te Hrvatske bratske zajednice - Slavonska avenija - Savska cesta - Jadranski most - Avenija Dubrovnik - Avenija V. Holjevca i obratno.

TRI MJESECA Počinje druga faza radova na zagrebačkom Mostu slobode

Radovi na Mostu slobode predviđeni su do 31. kolovoza, a iz Grada javljaju da će biti dodatnih zatvaranja za sav promet o čemu će pravovremeno obavijestiti javnost. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Ekscem 08.07.2022.

    Taj most treba preimenovati u TuđManov most

Komentiraj...
Vidi sve komentare