To je to što me zanima!

Danima nakon optužbi da je londonski policajac kriv za silovanje - otkrili još jednog

Do ovih optužbi dolazi nekoliko dana nakon što je Wayn Couzens, policajac u istom policijskom sjedištu, osuđen na doživotni zatvor zbog otmice, silovanja i ubojstva Sarah Everard u ožujku, u slučaju koji je šokirao Britaniju
Vidi originalni članak

Londonski policajac iz Zapovjedništva za parlamentarnu i diplomatsku zaštitu optužen je u nedjelju za silovanje, objavila je Metropolitan policija.

Davida Carricka (46) tereti policija iz Hertfordshirea, gdje je bio na dužnosti u trenutku događaja.

EMIR IMAMOVIĆ PIRKE Kako je status Branitelja postao opća olakotna okolnost: Ista za ubijene Srbe i silovanu djecu...

Do ovih optužbi dolazi nekoliko dana nakon što je Wayn Couzens, policajac u istom policijskom sjedištu, osuđen na doživotni zatvor zbog otmice, silovanja i ubojstva Sarah Everard u ožujku, u slučaju koji je šokirao Britaniju i pokrenuo prosvjede širom zemlje protiv nasilja nad ženama.

Sophie Ellis-Bextor Slavna pjevačica otkrila: 'Sa 17 godina me silovao glazbenik, tako sam izgubila nevinost...'

Metropolitan policija tada je objavila je da je "zgrožena, ljuta i šokirana" zločinima koji je počinio Couzens, a njezina čelnica Cressida Dick ispričala se Everardinoj obitelji.

Taj je slučaj pokrenuo pozive na veliku reformu u pogledu provjere policijskih službenika i načina rješavanja zločina nad ženama. 

USPON I PAD R. KELLYJA S optužbama za zlostavljanje borio se 25 godina, a pjevač je 'pao' nakon niza jezivih iskaza

Govoreći o optužbi za novo silovanje Dick je kazala kako je "duboko zabrinuta današnjim vijestima o tome da je uhićen policajac iz ove policijske postrojbe i optužen na temelju ozbiljne optužnice".

- Jasno mi je da će i javnost biti vrlo zabrinuta - rekla je dodavši da se postupak treba nastaviti dalje odvijati kako je i predviđeno.

Carrick je uhićen dan ranije i istoga dana suspendiran iz Metropolitan policije. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Würstchen 04.10.2021.

    Cijeli svijet je ludnica.Nece dobro zavrsit.

  • Snooke 04.10.2021.

    sigurno će dobiti promaknuće

  • crazy mind 04.10.2021.

    a ja sem mislil da samo kod nas provjeru za prijem u policiju vrse - postari kad gle ono, tisucljetna monarhija u istim problemima 😁😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare