To je to što me zanima!

Darinko Kosor: HDZ nas opet vraća u komunističku prošlost

Osvrnuo se i na skidanje imuniteta SDP-ovcu Željku Jovanoviću. Rekao je kako on nije pobornik Jovanovićevih izjava, ali da je skidanje imuniteta tragikomična situacija
Vidi originalni članak

Darinko Kosor u Splitu je održao predizborni skup i predstavio program HSLS-a. Osvrnuo se i na skidanje imuniteta SDP-ovcu Željku Jovanoviću. Rekao je kako on možda i nije pobornik Jovanovićevih izjava, ali da je skidanje imuniteta tragikomična situacija te da su oni protiv verbalnog delikta. Drži da nas HDZ takvom odlukom vraća u komunističku prošlost, 20 godina unatrag. 

Na pitanje kako onda komentira da su i neki bivši članovi HSLS-a dignuli ruke da se Jovanoviću skine imunitet uzvratio je protupitanjem - a koji su to?

Prva na listi HSLS-a u 10. izbornoj jedinici je Ljiljana Vidučić. Komentirao je i udruživanje Željka Keruma i Stipe Gabrića Jamba. Iako se oni, prema najnovijim Jambinim izjavama ipak neće udružiti, Kosor je rekao kako će predložiti da se u budućnosti zabrane predizborne koalicije. 

SDP i HDZ nazvao je dvjema partijama koje upravljaju državnim kapitalizmom. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • DanijelRegan 11.11.2011.

    da,da prava živa istina več nas je vratio100godina uz pomoč jeftino kupljenih koalicijskih partnera

  • zvonko djidic 26.10.2011.

    nikada nebih dopustio da saborski zastupnik kojeg sam ja birao u moje ime vrijedja druge zastupnike. zasto cekati 4 god. da ih se smjeni? nas sabor je obicni cirkus.

  • pobjednik1202 24.10.2011.

    Pa ok. Čovjek je i rekao da se riješio foteljaša. HSLS više nije ista stranka koja je nekad bila. Ovo sad su novi, mladi ljudi koji imaju odličan program. A šta se tiče prezimena koji se toliko ističe kao negatiovnost, isto mi predstavlja diskriminaciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare