To je to što me zanima!

Darmir Jelić predstavio 407 projekata u Karlovcu i županiji

Jelić je naglasio da će u narednom razdoblju biti sigurno završeno 50 posto projekata, dok će za 25 posto njih biti pripremljena dokumentacija ili će biti započeti
Vidi originalni članak

Nakon šestomjesečnog obilaska svih gradova i općina karlovačke županije župan Damir Jelić je u četvrtak javnosti predstavio 407 razvojnih projekta za 047 županiju koje će Županija provesti u njegovu mandatu. Jelić je naglasio da će u narednom razdoblju biti sigurno završeno 50 posto projekata, dok će za 25 posto njih biti pripremljena dokumentacija ili će biti započeti, a preostalih 25 posto će biti "sjeme" za naredni mandat. Projekte će županija odrađivati u suradnji s gradonačelnicima i načelnicima svih pet gradova i 17 općina koji su predstavljene projekte jučer i podržali, te državom.

Radi se o razvojnim projektima milijunskih vrijednosti koji će se provesti diljem županije kako bi se građanima osigurao bolji standard i životni uvijeti s ciljem stvaranja radnih mjesta u funkciji demografske obnove županije. Raditi će se na energetskim obnovama i dogradnjama škola, te domova zdravlja u Karlovcu, Dugoj Resi, Ozlju i Ogulinu, gradit će se sportska dvorana u Dugoj Resi, most u Gornjem Pokuplju, provest će se projekti cestogradnje u Slunju, više turističkih projekata diljem županije i još brojni drugi.  

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 11111111111111 25.01.2018.

    Kad ce vrtici na obnovu?? Neki nikada cini se Svi placamo isto vrtic...dok su odredjeni uredjeni kao hoteli s 5 zvjezdica sto od infrastrukture do opreme i sanitarnih uvjeta...a neki kao da ce se svaki cas urusiti.. Uzas. I uzas kako dva vrtica gradska funkcioniraju na potpuno drugaciji nacin ..umjesto da na nivou grada budu utvrdjene osnove neke koje moraju biti postivane od strane oba vrtica. Ma...uzas Kako mozemo isto placati ?? I kako tete mogu imati iste place?? - jedne imaju sva cuda moguca na raspolaganju dok druge nemaju ni papira za crtanje dosta ..a da ne pricamo o ostalom.

  • strasni 25.01.2018.

    To je standardna demagogija koji projekti obnove fasada i gradnja mosta imaju veze sa demografijom i standardu gradana jer to su projekti koji ste najavili To je jedino za vase skupljanje mita i jeftinih politickih poena nista vise Da gradani klc izaberu nekog sposobnog na toliko godina na vlasti napravio bi cuda A za vas je jedino domet nabava novog auta jer ste sirotinja pa je to jedini nacin da se provozas u dobrom autu

  • 25.01.2018.

    hdz je unistio Karlovac i okolicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare