To je to što me zanima!

Davora Filipovića imenovali u Nadzorni odbor Ine. Ćorić: Nema nagrada, to su adekvatni ljudi

Gospodin Filipović je profesor na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, iz područja organizacije i menadžmenta, ima iskustvo članstva odnosno predsjedanja nadzornim odborom, rekao je Tomislav Ćorić
Vidi originalni članak

Među odlukama s današnje sjednice Vlade našla se i ona na zatvorenom dijelu o imenovanju novih članova Nadzornog odbora Ine.

Vlada je razriješila Davora Vanđelića i Luku Burilovića, a u NO Ine su smjestili Davora Filipovića, kandidata koji je na lokalnim izborima izgubio bitku za gradonačelničko mjesto u Zagrebu.

Uz njega, tu će sjediti i odvjetnik Branimir Škurla.

NAKON FONDA, INA U HDZ-ovoj državi više se isplati biti Filipović, nego Vanđelić

Vanđelićevu smjenu komentirao je danas i ministar gospodarstva Tomislav Ćorić.

- Republika Hrvatska koristi svoju mogućnost, na Glavnoj skupštini temeljem zaključaka sa zatvorenog dijela sjednice Vlade doći će do promjene dvaju članova Nadzornog odbora. Mediji su jutros, vidim, dobro informirani na tu temu. Novi članovi će adekvatno obavljati tu funkciju kao i stari članovi, riječ je o imenovanju na 6 mjeseci. Vjerujem da su njihovi životopisi poznati. Dakle, sve u skladu sa, u konačnici, uobičajenom praksom - rekao je  Ćorić, piše N1.

SABOR UOČI GLASANJA Mrak Taritaš: Obnova je najveća sramota ove Vlade, a ministar Horvat je prvak u bahaćenju

Na pitanje oko imenovanja Filipovića i je li to nagrada za njega, Ćorić je odgovorio:

- Gospodin Filipović je profesor na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, iz područja organizacije i menadžmenta, ima iskustvo članstva odnosno predsjedanja nadzornim odborom. Tu nema nagrada, jednostavno adekvatni ljudi… - rekao je Ćorić.

- Oba kandidata, koja su predložena, svojim životopisima i dosadašnjim radom pokazuju da to zaslužuju - dodao je ministar.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • 18.12.2021.

    STRASNO,DA STRASNIJE NE MOZE BITI!Pa bas se zato pitam cemu sluze nadzorni odbori jer u njih se samo uguravaju koji nemogu negdje drugdje pa neka bili ,ali da to ne crpi novac ,a koristi i nadziranja korost 0 ,0,00000....SRAMOTNO!   INI  mi se cini jos malo nude potreban respirator......

  • i.hun 18.12.2021.

    Tip u dva nadzorna odbora, izmislio lijek protiv raka u predizbornoj kampanji... tko zna gdje mu je kraj?

  • 16.12.2021.

    Lijepa je to nagrada za nikakav rad i odgovornost budući da taj Nadzorni odbor o ničemu ne odlučuje , a sva prava i odluke u INI imaju izvršni direktori koji su svi Molovi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare