To je to što me zanima!

Deblokirali račun Konstruktoru pa HAC nastavlja s radovima

U HAC-u i Hrvatskim cestama nadaju se da će Konstruktor inženjering d.d. nadoknaditi kašnjenja i završiti radove u skladu s ugovorenim i planiranim rokovima
Vidi originalni članak

Nakon što im je deblokiran račun, Konstruktor Inženjering iz Splita nastavit će radove na dionicama autocesta i cesta čije projekte vode Hrvatske ceste i Hrvatske autoceste, priopćili su iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture. U Hrvatskim autocestama i Hrvatskim cestama nadaju se da će Konstruktor inženjering d.d. nadoknaditi kašnjenja i završiti radove u skladu s ugovorenim i planiranim rokovima.

Zbog blokade računa tvrtke radovi su bili usporeni na poddionici Kaštel Stari – Plano dionice Trogir – Split, dionici Majdan – Jamani  – Klis (Grlo) na cesti između Solina i Klisa te dionici Sv. Kuzam – Križišće. Radovi će se najprije pokrenuti na dionici Majdan – Jamani  – Klis (Grlo).

U Hrvatskim autocestama očekuju da će Konstruktor Inženjering d.d. uskoro nastaviti radove na dionici Buševec – Lekenik na autocesti A11 Zagreb – Sisak, gradnju mosta Drava na autocesti A5, gradnju dionice Ravča – Ploče i vijadukta Otrić – Seoci na autocesti A1 Zagreb – Split – Dubrovnik te gradnju spojne ceste Zagvozd – Baška Voda i tunela Sveti Ilija.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • kole02 25.08.2012.

    slabo tunela ima,gdje će potrošit višak boje

  • libeluli 23.08.2012.

    ima li ti kakve veze s igh... ako ima onda je sve pošteno

  • borovica 23.08.2012.

    Izgleda da u Hrvatskoj nepostoji nijedna firma jedino Konstrukter iz Splita.Kako mogu nešto napraviti ili dovršiti kada su započeli raditi na sto mjesta.Blabo ti se nama,zato je sve tako i skupo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare