To je to što me zanima!

Dečko nestale Martine: 'Bojim se da su ju zatočili'

Martina Horvat (28) je nestala prije 15-tak dana. Nezin dečko Saša Leskovčanin kaže kako se boji da su ju zatočili. Kaže i da mu jako nedostaje
Vidi originalni članak

Nemam obitelj, ona mi je bila sve. Jako mi nedostaje. Ona i naša druženja. Njezina dobrota, impulzivnost, vedrina i ljepota, rekao je kroz suze i isprekidanim glasom mehaničar Saša Leskovčanin (38), dečko PR agentice Martine Horvat, koja je nestala prije 15-ak dana. Tijekom razgovora o njoj je govorio u prošlosti, ali kaže kako se nije pomirio s njezinim nestankom. Njemu je te subote, kako tvrdi, rekla da ide van s prijateljicom. Izašla je iz stana u zagrebačkom naselju Lanište i nije se vratila. On je završio na policiji, a kako je popio 30 tableta apaurina i htio si nauditi, policija ga je poslala u psihijatrijsku bolnicu Vrapče. U petak popodne su ga pustili iz bolnice.
- Nisam kriv za njezin odlazak jer nisam ništa učinio. Znali smo se svađati, ali najčešće zbog ljubomore - govori Saša.
Priznao je kako ga je jednom prijavila policiji jer joj je oteo svoj mobitel iz ruke. Bivšoj Sašinoj supruzi htjela je poslati poruku. Sve je na sudu porekla. Sašu su dočekali prijatelji, a bivša supruga, s kojom ima sina (15) i kćer (10), ga je i posjećivala. Angažirao je sve svoje prijatelje kako bi je pronašao.
- Čuo sam da je u Srbiji. Traži ubojicu oca. Stalno je putovala, meni je to skrivala. Nisam za puno toga znao. Ali mjesec dana prije nestanka jako se čudno ponašala. Postala je šutljivija, kao da je nešto željela sakriti - prisjeća se Saša. Dodaje i kako su se planirali vjenčati i imati djecu.
- Uvijek je sa mnom. Nosim je u srcu. Ako me ostavila, javila bi mi to. Ovako se bojim da je negdje zatočena i da pati - rekao je Saša. Policija i dalje istražuje slučaj.

MAJKA SVAKI DAN ZOVE KĆER NA MOBITEL
Martininu dečku majka Ana Šarvari iz Borova naselja navodno je zabranila da se vrati u njihov stan. Nakon Martinina nestanka rekla je kako joj je važno da je kći živa i da nije bitno je li na kraju svijeta. Iako je Martini mobitel isključen od nestanka, ona svakodnevno zove i nada se da bi možda mogla čuti glas kćeri. Brat Boris Horvat, Sašin prijatelj, u subotu nam je rekao da više ne želi komentirati nestanak. sestre.

ZAPEČATILI STAN PA JE KOD PRIJATELJICE
S obzirom da je stan u kojem je živio s Martinom policija zapečatila, sad boravi kod prijateljice. U Vrapču je bio na terapiji i kaže da su se dobro odnosili prema njemu. Policija je nakon Martinina nestanka pretražila i imanje Leskovčanina nedaleko od Zagreba.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 27.03.2010.

    spetljala se s njim dok je još bio u braku,ostavio ženu i dvoje djece zbog nje,tako da ga je znala kad ga je razdvojila od obitelji.A kakav je ona to pr radila,duhovito?ni ona nije sunašce,pitaj boga gdje ju je smjestio.baš taj dan kad je nestala zec izgrizao tepih,a fotelju je izgrizao mrav pa je i nju odnio

  • silent hill 27.03.2010.

    . I sama policija koristi nekad njihove usluge, a mom je frendu jako precizno opisao kuda mora ići kako bi našao starog, a možda negdje u arhivi vjesnika ili večernjeg postoji i članak \"sin našao obješenog oca uz pomoć vidovnjaka..\" To je bilo prije desetak godina. Osobno, niti vjerujem, niti ne vjerujem, ali daj shvati da se ljudi u ovakvim situacijama hvataju za slamke, prema tome, ako nemože odmoći..

  • Stasha 27.03.2010.

    Meni ovaj lik baš izgleda kao neko nevinašce. . .

Komentiraj...
Vidi sve komentare