To je to što me zanima!

A gdje je jesen? U Otočcu su izmjerili 2 °C, u Austriji snijeg

U utorak u 7 sati najhladniji je bio Otočac s izmjerena tek 2 stupnja Celzijusa. Samo malo 'toplije', 4 stupnja Celzija, bilo je u Delnicama, Gospiću i na Zavižanu
Vidi originalni članak

Tko se još nije pozdravio s ljetom, vrijeme je da to učini te da obzirom na izmjerene jutrošnje temperature zraka pozdravi jesen. U utorak u 7 sati najhladniji je bio Otočac s izmjerena tek 2 stupnja Celzijusa. Malo 'toplije' jutros su bile Delnice, Gospić i Zavižan sa 4 stupnja Celzija, Slunj je mjerio 5 stupnjeva, a Karlovac i Hrvatska Kostajnica po 7 stupnjeva Celzijusa. 

Veći dio zemlje jutro je dočekao okupan suncem. Na Jadranu će se zadržati pretežno sunčano vrijeme, dok će na kontinentu biti djelomice sunčano uz povremeno više oblaka i uz malu mogućnost kiše. 

Najviša dnevna temperatura zraka kretat će se od 16 do 21 stupanj na kopnu te od 23 do 28 na Jadranu. 

U Austriji palo 20 cm snijega

Nešto sjevernije od Hrvatske, u austrijskim Alpama pao je i prvi snijeg. Na sjeveru zemlje palo je čak 20 centimetara novog snijega, a u Koruškoj su vozači zbog temperature oko ništice vozači s vjetrobranskih stakala strugali led. U istočnom Tirolu već su napravljeni i prvi snjegovići, piše oe245.at. 

Facebook

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Zelen-oko 08.09.2015.

    Eto žalili ste se da vam je vruće i da želite da zahladi, sad uživajte. Smrzavajte se i trošite na grijanje. Ja volim vrućinu i srećom ovdje kod mene na jugu i dalje je vruće.

  • aster blistok 08.09.2015.

    Ovo su gluposti. Temperature opet idu na 30.

  • Lun@ 777 08.09.2015.

    Opet ćemo iz sandala skopčiti u čizme. No nadam se da ćemo ipak imati zlatnu jesen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare