To je to što me zanima!

Dejan Fičko spasio je Pevec, a uskoro će spašavati i Holding

Sandra Švaljek održala je svoje obećanje da će na čelo Zagrebačkog holdinga dovesti menadžere javnim natječajem. Za prvu osobu Holdinga stiglo je 150 prijava
Vidi originalni članak

Sandra Švaljek održala je svoje obećanje da će na čelo Zagrebačkog holdinga dovesti menadžere javnim natječajem. Nakon prijave 150 kandidata na čelo uprave izabran je Dejan Fičko, menadžer koji se prije četiri godine priključio Darku Šketu i uspio postaviti poslovanje posrnulog Peveca na noge. 

Daniela Franić koja je dosad privremeno vodila Holding nakon pritvaranja bivšeg šefa Slobodana Ljubičića, jedina je koja je ponovno izabrana. Kao i ostale članove, nju je birao uz Švaljek i njen suprug Slavko Kojić koji vodi financije pa se otvara pitanje potencijalnog sukoba interesa. 

Svi ostali članovi uprave su došli izvan Holdinga. Za javnu nabavu će biti zadužena Marija Cvrlje koja ima veliko iskustvo jer je bila zamjenica predsjednika državne komisije koja odlučuje o žalbama za nabavu. 

Denis Nikola Kulišić bit će zadužen za komunalne usluge. Radio je u Telekomu Austria, Vipu i Odašiljačima i vezama. Financije će voditi Krešimir Kvaternik koji bio u upravi Petrokemije dvije godine. Petrokemija je lani završila u gubitku od čak 360,7 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Lina39 06.03.2015.

    Nisam iz ZGB-a ali koliko vidim po novinama ova Švaljek je bolja od Milana ali bi ga uhljebi mogli vratiti .

  • sly mars 06.03.2015.

    vidim sve stručnjak do stručnjaka pogotovo ovaj iz Petrokemije, he he

  • tiha voda_492 06.03.2015.

    Dejan Fičko je dobar čovjek.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare