To je to što me zanima!

Dekanica zagrebačkog fakulteta platila portret sebe 12.000 kn: Postavili su ga na fakultetu

Brojne afere dekanice zagrebačkog Prehrambenog-biotehnološkog fakulteta otkrio je Telegram u serijalu članaka, a osim skupog portreta peglala je službenu karticu na parfeme, šminku, skupu odjeću...
Vidi originalni članak

Dekanica Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta dosad je nanizala nekoliko afera. Jadranka Frece peglala je službenu karticu na parfeme, dizajnersku odjeću, šminku, naočale… Dok je fakultet grcao u dugovima Frece je sebi mimo plaće isplaćivala mjesečne dodatke u iznosu 10.700 kuna, a uzimala je i novac za nepostojeće putne troškove.

Sve njene afere otkrio je Telegram, a u najnovijoj epizodi Frece je za 12.000 kuna dala naslikati portret sebe koji je izvješen u dvorani na fakultetu. 

Iako će na čelu Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta (PBF) biti još godinu i devet mjeseci, aferična dekanica Jadranka Frece dala se naslikati, odnosno izraditi svoj portret i izvjesiti ga u vijećnicu, prostoriju u kojoj se obično održavaju sastanci i sjednice fakultetskog vijeća.

Zanimljivo je da to nije uobičajena praksa jer se portreti obično postavljaju nakon što osoba ode s funkcije, a ne dok ju još uvijek obnaša. Više pročitajte na Telegramu.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • zvizdač 14.10.2023.

    m. ti božje koja spodoba...

  • Neprikladan 29.12.2022.

    Šta će nekom njen portret?Mogli su je uslikat

  • pijevac 29.12.2022.

    i na kraju ,još će uvijek biti na čelu fakulteta još 2 godine??

Komentiraj...
Vidi sve komentare