To je to što me zanima!

Dekolte? Gole noge? Desni klik - delete: Floridska škola editirala fotke, roditelji i učenici bijesni

U 80 slika u godišnjaku, na kojima su isključivo učenice, photoshopom je dodana odjeća na području dekoltea i ramena, bez njihova dopuštenja. U školi nemaju dress code. Jesu li i vama ove fotke neprikladne?
Vidi originalni članak

U floridskoj Bartram Trail srednjoj školi dorađeno je 80 slika učenica u godišnjaku tako da im je photoshopom dodana odjeća na područje dekoltea i ramena.

Pogledajte video: Škola editirala odjeću

Umjesto da ih izbaci iz godišnjaka, škola, koja ima pravo digitalno prilagoditi i urediti slike za godišnjak, odlučila je napraviti upravo to.

Problem je što su uredili i dodali odjeću samo učenicama.

- Mislim da ovime šalju poruku da bi se naše djevojke trebale sramiti svog tijela koje se razvija i mislim da je to užasna poruka mladim djevojkama koje prolaze kroz promjene - rekla je Adrian Bartlett, majka jedne od učenice, prenosi New York Post.

Osim toga, dorada slike je loša.

Roditelji su objasnili da su dorade preočite i da se učenici međusobno rugaju s tim.

- Crna kutija dodana je na moja prsa, a kardigan sa strane je pomaknut i izgleda čudno. Bila sam zbunjena - rekla je učenica prve godine, Riley O'Keefe za News4Jax.

- Smjernice o odijevanju (dress code) nalaze se u našem kodeksu ponašanja učenika, ali provedba pravila odijevanja događa se na školskoj razini i razlikuje se od uprave do uprave.- rekao je glasnogovornik okruga za News4Jax.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tetragrammaton 24.05.2021.

    jucer sam gledal one glupe griswalde kaj putuju u walley world....u filmu smo dva puta mami sise vidli, tata veli u jednom trnu klincima da su sje... u glavu, kcer u jednom trenu frce joint....kako su nekoc bila dobra vremena...znalo se kaj je zajebancija a kaj je ozbiljno. odozavam ovo novootkriveno cudorede.

  • samoproglašena_antifukarica 24.05.2021.

    losem ku*cu i najmanja dlaka smeta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare