To je to što me zanima!

Dekolte moreplovca Keruma: Sve mu se crveni osim križa...

Uzeo je Kerum vremena za gušte, a i lagano planiranje lokalnih izbora. Već je najavio naime kako će HGS opet izaći na izbore, i on kao kandidat za gradonačelnika Splita
Vidi originalni članak

Nakon iscrpljujuće višetjedne bitke na parlamentarnim izborima Željko Kerum uživa u ljetnim radostima u Rogoznici gdje i tijekom cijele godine najviše provodi vremena sa svojom obitelji.

Tribam počet trčat, plivat malo

Unatoč obavezama oko hotela kojeg tamo ima, Kerum ne propušta uživati u ljetu, a vidno preplanulog snimili smo ga na njegovu brodu. Usprkos nesnosnim vrućinama Kerum je u košulji dugih rukava, i to crnoj, a iz tamnih nijansi nije izlazio ni tijekom kampanje iako su svi njegovi stranački kolege i simpatizeri nosili bijele majice s prigodnim izbornim sloganom.

- A nosim crno zato što sam debel. Ovako izgledam mršavije. Tribam počet trčat', plivat' malo. Teško je trčat kad imaš viška. A imam puno viška, 25 kila sigurno. Uništilo me što sam presta' trenirat'. Jedem, a ne treniram. Prije sam najmanje devet kilometara trča' dnevno i pliva' sam dvi milje i liti i zimi, i u bazenu i vanka – kazao nam je Kerum u jeku kampanje obećavši sam sebi da će se posvetiti svom zdravlju i izgledu kad izbori prođu.

Htjeli smo ga priupitati drži li se obećanja, no nismo ga uspjeli dobiti. Uzeo je Kerum vremena za gušte, a i lagano planiranje lokalnih izbora. Već je najavio naime kako će HGS opet izaći na izbore, i on kao kandidat za gradonačelnika Splita.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • ilmare 04.08.2020.

    Crna košùlja DUGIH rukava na temperaturi 35, a hlaće do koljena ? Hm ?

  • Palamudan 04.08.2020.

    a kad voli udarat kao i većina humanoida

  • cosinus 04.08.2020.

    Možete vi njemu,gospodin pun love,uživa kako mu paše i bebu mu se za vas plačljive koji za vrijeme radnog vremena znojavi sa maskom na njonji pljujete po njemu.🤒😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare