To je to što me zanima!

Demo ogorčen na Vladu jer još nije izabrala ministra branitelja

Ovim putem izražavam nezadovoljstvo, ogorčenost i nerazumijevanje činjenicom da Vlada još nije predložila Saboru osobu koja bi obnašala dužnost ministra branitelja, piše Demo
Vidi originalni članak

Predsjednik saborskog Odbora za ratne veterane Miodrag Demo dopisom predsjedniku Sabora, predsjedniku i potpredsjednicima Vlade izrazio je nezadovoljstvo jer Vlada Saboru još nije predložila novog ministra branitelja. 

- Ovim putem izražavam svoje nezadovoljstvo, ogorčenost i nerazumijevanje  činjenicom da do danas, a prošlo je više od tri tjedna od dana kada je ministar branitelja Mijo Crnoja podnio ostavku, Vlada Republike Hrvatske nije predložila Hrvatskom saboru osobu koja bi obnašala ovu odgovornu, a nadasve časnu dužnost ministra branitelja.

Svjestan činjenice da je pred nama donošenje Državnog proračuna za ovu, 2016. godinu, da se nagomilani problemi hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji ne rješavaju, molim sve za to odgovorne da što žurnije i bez odlaganja predlože Hrvatskom saboru odgovornu i savjesnu osobu koja razumije probleme i zahtjeve branitelja i članova njihovih obitelji i koja je spremna iste rješavati što žurnije i na njihovo zadovoljstvo - napisao je. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • felipe 25.02.2016.

    Ovome još uvijek nije jasno sa kim je ušao u koaliciju...pa im sad piše pisma...

  • fredaster 25.02.2016.

    Demo nadji ga Ti !!! Koga postaviti? Imali takvih kao sto si naveo? N E M A !!!!!!!!! DEMO

  • jorgovanjorgovan 25.02.2016.

    Vidi se da je tesko ili nemoguce naci nekog bez mrlje branitelja a da clan HDZa

Komentiraj...
Vidi sve komentare