Obavijesti

News

Komentari 30

Demo ogorčen na Vladu jer još nije izabrala ministra branitelja

Demo ogorčen na Vladu jer još nije izabrala  ministra  branitelja

Ovim putem izražavam nezadovoljstvo, ogorčenost i nerazumijevanje činjenicom da Vlada još nije predložila Saboru osobu koja bi obnašala dužnost ministra branitelja, piše Demo

Predsjednik saborskog Odbora za ratne veterane Miodrag Demo dopisom predsjedniku Sabora, predsjedniku i potpredsjednicima Vlade izrazio je nezadovoljstvo jer Vlada Saboru još nije predložila novog ministra branitelja. 

- Ovim putem izražavam svoje nezadovoljstvo, ogorčenost i nerazumijevanje  činjenicom da do danas, a prošlo je više od tri tjedna od dana kada je ministar branitelja Mijo Crnoja podnio ostavku, Vlada Republike Hrvatske nije predložila Hrvatskom saboru osobu koja bi obnašala ovu odgovornu, a nadasve časnu dužnost ministra branitelja.

Svjestan činjenice da je pred nama donošenje Državnog proračuna za ovu, 2016. godinu, da se nagomilani problemi hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji ne rješavaju, molim sve za to odgovorne da što žurnije i bez odlaganja predlože Hrvatskom saboru odgovornu i savjesnu osobu koja razumije probleme i zahtjeve branitelja i članova njihovih obitelji i koja je spremna iste rješavati što žurnije i na njihovo zadovoljstvo - napisao je.