To je to što me zanima!

Depresiju liječila hranom pa dogurala do čak 285 kg

Najdeblja Britanka Sharon Mevsimler (40) tvrdi da ju je liječnik ostavio da umre. Uvjerena je kako bi dobila medicinsku pomoć da je anoreksična...
Vidi originalni članak

Najdeblja Britanka Sharon Mevsimler (40) koja ima 285 kg, bespomoćno leži u krevetu u bolnici Broomfield. Čeka da joj ugrade želučanu premosnicu. Majka četvero djece tvrdi da je liječnik opće prakse rekao da je prevelika za operaciju.
- Ostavio me da umrem. Da sam anoreksična imala bih pravu njegu, ali nitko nema razumijevanja prema debelim ljudima - rekla je The Sunu. Dane provodi u specijalno prilagođenom bolničkom krevetu. Kilogrami joj stvaraju golemi pritisak na srce i pluća pa mora koristiti masku s kisikom kako bi disala. c. Sharon je u 20-im godinama bila normalne težine. Visoka je samo 1,55 metara. Hrana joj je postala utjeha nakon što je oboljela od postporođajne depresije. Ovisnost je izmakla kontroli 2007. godine. 'Dogurala' je do 265 kilograma i liječnik joj je dao samo nekoliko mjeseci života.

NAJDEBLJI BRITANAC IMAO 445 KILOGRAMA
Britanski najdeblji muškarac Paul Mason iz Ipswicha, imao je operaciju početkom godine. Tada je imao 445 kilograma.

'HIPNOZOM SAM SKINULA 25 KG'
Emmu Eveleigh-Anderton (36) iz Coventryja hipnozom su uvjerili kako su joj napravili želučanu premosnicu. Vjerovala je kako joj je želudac puno manji i jela je manje obroke. Izgubila je 25 kilograma u šest mjeseci. Došla je do 82 kilograma nakon što je rodila dvije kćeri.
- Tretman možda zvuči neobično, ali meni je pomogao - rekla je Emma koja više nije u transu.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • gucica 15.07.2010.

    A šta bi trebao doktor?! Pa toj nema spasa! Mora da je bila jaaaaako depresivna kad je toliko žderala!

  • ecolozzi 15.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • šamar 15.07.2010.

    nema te depresije koja bi me nvukla da si unistim zdravlje i zivot...bogu hvala ima doktora koje placamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare