To je to što me zanima!

Deset dana prekasno: Italiji je žao što ovo nije prije znala...

'Prestani podcjenjivati ovaj virus, ne izlazi iz kuće, kad ti mama kažeš da kupiš zaštitnu masku, onda joj se nemoj smijati i kupi je', sve su to Talijani izgovorili 10 dana mlađima sebi. Učite iz njihovih grešaka
Vidi originalni članak

Video Talijana koji šalju poruke i upozorenja sebi samima pred 10 dana postao je hit na društvenim mrežama. Riječ je o apelu iz budućnosti kojim Talijani žele pozvati na oprez i ostale nacije u nadi da ne učine istu grešku kao i oni.

Snimljen je kako bi se Amerikanci, Englezi, Britanci i ostali pogođeni korona virusom, upozorili i dodatno osvijestili za dobrobit sebe, ali i ostalih u njihovoj blizini.

POGLEDAJTE VIDEO:

Američki 'The Atlantic' zamolio je Talijane da snime poruke 'iz budućnosti' koje bi uputili sebi samima 10 dana ranije, kada korona virus u Italiji nije u tolikoj mjeri raširio i uzeo toliko života.

Poruke poput, 'probudi se', 'ne podcjenjuj situaciju koja se dešava', 'poštuj pravila', 'ne ismijavaj ljude koji nose zaštitnu masku, vidjet ćeš da ćeš je nositi i ti', samo su neke od upozorenja koji su Talijani govorili kako bi dodatno osvijestili ostatak nacije, ali i ostale nacije, poput Amerike koja još uvijek ne poduzima dodatne sigurnosne mjere u sprječavanju širenja korona virusa.

VIDEO: DIO FLASH MOBA Truba koja je dirnula Italiju: Susjede 'počastio' koncertom

Cilj ovog videa bio je ponajprije apel američkim građanima, ali i ostatku svijeta, da ovu situaciju s korona virusom na uzima zdravo za gotovo, nego da se pridržava pravila i sigurnosnih mjera i čini sve kako bi spriječio daljnje širenje zaraze.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • arow 20.03.2020.

    Ha kako god previse mrtvih,previse taj virus zna koga i gdje napadati

  • krao_sam_1 20.03.2020.

    Najbolje odustati od života i ponovo se roditi

  • schmeling 20.03.2020.

    Odakle ovoliko loših komentara, oduvijek je bilo budala, i kad je kriza i kad nije. Možeš zamisliti kako bi svijet izgledao da recimo svi poslušaju što nam struka sugerira. Tu je problem, kinezi nisu sugerirali kako da se ponašaju građani, oni su naređivali a to je razlika, i nije istina da kazne nemaju učinak, imaju i treba prema kretenima kazne pojačati. Paminjo nemoj se obeshrabriti sa lošim komentarima. Treba i dalje utjecati na ove neodgovorne jer je to najmanje što možemo uraditi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare