To je to što me zanima!

Desnica razočarana: 'Krv smo piš... za njega, a izdao nas je'

Pokret 'Stop progonu hrvatskih branitelja' priopćenjem je poručio 'Ako je i od Ante, previše je', a Hrvatski list na naslovnici se u ime naroda pita 'Je li ovo naš Gotovina?'
Vidi originalni članak

Javili su se prvi pripadnici desnice kojima ne odgovara pomirljiva retorika oslobođenog generala Ante Gotovine, pa su iz pokreta 'Stop progonu hrvatskih branitelja' priopćenjem poručili 'Ako je i od Ante, previše je', a Hrvatski list na naslovnici se u ime naroda pita 'Je li ovo naš Gotovina?', prenosi Novi list.

Čelnik pokreta Zvonimir Trusić priznao je kako su očekivali da će im se Gotovina pridružiti u borbi za ostvarenje temeljnih načela pokreta među kojima je zaustavljanje kaznenih postupaka protiv branitelja. 

- Nažalost, Gotovina nas je izdao. Mi smo cijelo vrijeme bili uz njega, poduzimali razne akcije, krv smo pišali, a on se vratio u Hrvatsku, proglasio rat završenim i još se ulizivački dodvorava institucijama koje su ga progonile - rekao je Trusić i dodao da Gotovinu ne mogu prepoznati te da je nanio veliku štetu braniteljima.

Ivica Marijačić, glavni urednik Hrvatskog lista, sastavio je popis generalovih grijeha od trenutka kada se vratio u Hrvatsku, a među kojima su zahvala državnim institucijama, nespominjanje Tuđmana i Šuška, neodlazak u Vukovar te proglašavanje rata završenim iako još ima branitelja koji su izvrgnuti progonu. 

Idi na 24sata

Komentari 629

  • kamber 18.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 4 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Serge 01.12.2012.

    Desničari !!! Kako vas nije sramota !!!

  • VlastaMeić 01.12.2012.

    Gotovina je ratnik u ratu i gospodin umiru ! Svaka mu čast,može biti samo uzor !

Komentiraj...
Vidi sve komentare