To je to što me zanima!

Detalji drame: Pljačkaši upali u kuću i zavezali ih pred unucima

Unuci su plakali i vrištali od straha. Baka (62) i djed (61) su nemoćno gledali kako im četvorica pljačkaša ‘čiste’ kuću. Imali su pištolje i puške. Ukrali su im i auto Audi A7
Vidi originalni članak

Šutite i dajte pare. Ne gledajte nas, uzviknula su četvorica pljačkaša nakon što su u subotu oko 20 sati razbili prozor i upali u obiteljsku kuću na Popovečkoj cesti u zagrebačkim Sesvetama.

Muškarcu (61) i ženi (62) prislonili su pištolje na glavu i s njih strgnuli nakit. U kući je bilo i troje unuka (1, 3, 7), koja su plakala i vrištala od straha. Agonija obitelji potrajala je gotovo sat vremena.

- Od glave do pete bili su obučeni u crno. Samo su im se oči vidjele. U rukama su imali pištolje i puške. Tražili su da im damo sve što imamo u kući. Rekla sam da im nemamo što dati jer smo sav novac uložili u gradnju kuće. Sve su razbacali i na kraju odnijeli nešto nakita i novca - ispričala je još vidno šokirana 62-godišnjakinja.

Ona sa suprugom, djecom i unucima u raskošnoj kući živi devet godina. Nakon što su ih opelješili, razbojnici su im ruke i noge oblijepili trakom kako ne bi krenuli za njima. Djecu su stavili u vrtić za igru. Nasreću, nitko nije ozlijeđen.

- Rekli su nam da ne smijemo nikoga nazvati i tužakati. Uzeli su nam i ključeve od auta te pobjegli našim autom - kazala je žrtva pljačke.

Ukradeni crni Audi A7 u kojem su pobjegli, policija je pronašla u ponedjeljak ujutro na obali rijeke Save u Miševečkoj ulici u Zagrebu. Automobil su uprljali, ali ga nisu oštetili.

Prestravljena obitelj strahuje za svoju sigurnost i nada se da će počinitelje ipak brzo privesti pravdi. U tome bi im mogle pomoći i snimke nadzornih kamera s kuće te mobitel jednog od razbojnika koji su navodno pronašli u “posuđenom” automobilu.

Idi na 24sata

Komentari 269

  • Cro-SR15 13.04.2016.

    Ajme pa kako su to komentari, sram vas bilo...vidi se da iz vecina vas zavida prica...ja kao susjeda mogu da reknem da su jako dobri ljudi bili sad roma ili hrvati. Bile su kamare i alarme, ali taj koji ce doc on ce doc. Kuca ni nije toliko velika koliko mislite u okolini ima i mnogo veci!

  • Maddog 16.03.2016.

    kamatarska posla,,,

  • Slusaj mene radi kako znas 16.03.2016.

    Ah jebiga... zao mi djece prozivjela sok

Komentiraj...
Vidi sve komentare