To je to što me zanima!

Detalji drame u Prečkom: Bacao je stolice kroz prozor i prijetio, susjedi: 'Nije mu ovo prvi put'

Kriza je trajala od 6 ujutro, a policajci su muškarca napokon uspjeli smiriti oko deset sati. Stanari su nam ispričali kako je muškarac bacao stolice kroz prozor, vikao i prijetio
Vidi originalni članak

Policajci s dugim cijevima blokirali su ulicu Slavenskog u Prečkom u subotu ujutro, potvrdila nam je zagrebačka policija. Kako su nam rekli, pozvani su zbog dojave o rastrojenom čovjeku.

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Drama je trajala četiri sata

Kriza je trajala od 6 ujutro, a policajci su muškarca napokon uspjeli smiriti oko deset sati. Stanari su nam ispričali kako je muškarac bacao stolice kroz prozor, vikao i prijetio. 

- Policija izvela njegovu suprugu i dijete. On je relativno novi stanar pa ga ne poznajemo baš, ali ovo mu nije prvi put - kažu susjedi.

Ulica je još građena, a na tlu se vide stolice koje je izbacio.

- Čuli smo ženu kako vrišti i zapomaže iz stana. Susjeda je prva zvala policiju jer je manijak počeo baciti kroz prozor stol i stolice. To je trajalo od ranog jutra. Policija nije mogla do njega jer se zabarikadirao u stan, pokušali su ući kroz balkon. Čula sam da se kasnije predao i onda su ga napokon odveli - priča nam potresena žena iz susjedstva.

Kaže kako u zgradi uglavnom žive stariji ljudi te ga se boje jer je i prema njima znao biti nasilan.

- To je mlađi čovjek, oni su relativno nedavno doselili tu u zgradu. I nekidan smo čuli kako se derao na ženu i divljao, ali danas je pobacao van namještaj i demolirao cijeli stan. Najviše nas je bilo strah zbog djeteta, da ne daj bože njemu što ne napravi. Nije nam svejedno, nadam se da će institucije reagirati - dodaje zabrinuta žena.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • kritičar_svega 30.09.2023.

    službe čekaju da nekog ubije

  • mihods 30.09.2023.

    Ovaj nije Hercegovac, a možda ni katolik, a nije ni loptu nabijao u hrvatskom dresu - dakle kriv je!!!

  • "next" 30.09.2023.

    Covjek mozda treba psiholosku pomoc, a ne osudu okoline. Najlakse je osuditi i strpati u zatvor. Slicno bilo i sa onim mladicem piromanim iz Sibenika ako se ne varam. Ali jbg., sramota je to...

Komentiraj...
Vidi sve komentare