To je to što me zanima!

Detalji filmske pljačke: Ukrali satove vrijedne milijune kuna!

Procjenjuje se da su dva maskirana i naoružana razbojnika iz zagrebačkog City Centra West pobjegli s plijenom vrijednim između jedan i pet milijuna kuna...
Vidi originalni članak

Pljačkaši su vjerojatno pomno pripremili svoj plan. Sigurno su danima proučavali trgovinu, govori nam sigurnosni stručnjak o velikoj pljački trgovine sa satovima koja je šokirala posjetitelje zagrebačkog City Centra West u petak ujutro. Policija je danas otkrila da su dvojica maskiranih razbojnika pobjegla s plijenom vrijednim nekoliko milijuna kuna. Kako neslužbeno doznajemo, procjenjuje se da su satovi vrijedni do pet milijuna kuna!

Jedna od djelatnica iz susjednih dućana s kojom smo razgovarali rekla nam je da su obojica muškaraca nosili plave šilterice. Uz to, imali su i ruksake u koje su spremili ukradeni plijen.

Posvjedočila je i kako su muškarci izgledali mlađe, otprilike kao u ranim tridesetima.

Očevici su ispričali i kako je jedan pljačaš imao svijetliju kosu te je nosio bijelu jaknu. Nakon kratke akcije pljačkaši su izjurili iz centra. Na izlasku ih je jedan od zaštitara navodno pokušao zaustaviti. Njega su srušili, a potom pobjegli na skuteru u nepoznatom smjeru. Djelatnici centra i ljudi koji su u trenutku pljačke bili tamo prodavačici iz dućana satovima Krona odmah su pozvali Hitnu pomoć. Ona, nasreću, nije ozlijeđena, ali je bila u šoku. Još se ne zna koliku su štetu pljačkaši prouzročili niti koliko su točno vrijednih satova ukrali.

Podsjetimo, ovo nije prva pljačka u City Centru na zagrebačkom Jankomiru. Prije dvije godine, usred bijela dana, dva muškarca su opljačkala zlatarnicu Dodić. Ukrali su tad zlata u vrijednosti gotovo 160.000 kuna. Zlatarnice su se pljačkale i u West Gateu, dok je u Arena centru prije nekoliko mjeseci opljačkana banka.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Eva Maras 29.10.2017.

    Umjesto ovih zaštitara , koji su ustvari doušnici pljačkašima, treba zaposliti na njihova radna mjesta invalide rada, bilo bi efikasnije, poštenije i sigurnije.

  • Eva Maras 29.10.2017.

    Na koji je iznos osigurana roba u dućanu?

  • igyy 28.10.2017.

    dobro da se nisu poskliznuli preko domestosa

Komentiraj...
Vidi sve komentare