To je to što me zanima!

Detalji nesreće pokraj Rijeke: Blizanci su umalo eksplodirali

Vozač (24) Renault Clija prešao je u suprotni trak i sudario se s Fiat Stilom kraj Rijeke. Vatrogasci su putnike, među kojima su bila i braća blizanci (43), morali izvlačiti iz automobila
Vidi originalni članak

Automobil Clio riječke registracije vozio je muškarac (24) koji se kretao iz smjera Dražica prema Čavlima. On je prešao u suprotni trak, kad se u njega, u nedjelju oko osam sati frontalno zabio muškarac (58) s Fiat Stilom.

Udarac je bio stravičan. Clio je ostao potpuno smrskan na cesti, a Stillo odletio nekoliko metara na obližnju travu. Vatrogasci su putnike, među kojima su bila i braća blizanci (43), morali izvlačiti iz automobila. Vozač Fiata je hitno operiran u KBC-u Sušak i životno je ugrožen, a jednog brata blizanaca također čeka operacija. Drugi blizanac i vozač Clia imaju lakše ozljede.

Vatrogasna postrojba DVD-a Jelenje s dva vozila i četiri vatrogasca odmah je stigla na mjesto nesreće. Oni su unesrećene vozače i dvojicu suputnika iz Fiata, odnosno braću blizance, izvukli iz automobila. S dva vozila Hitne medicinske pomoći unesrećeni su prebačeni u bolnicu.

Neslužbeno doznajemo kako se radi o prijelomima nogu i ruku te ozljedama prsnog koša i glave. Kako se Fiat nakon nesreće počeo dimiti, vatrogasci su hitno morali odvojiti akumulator iz automobila te obaviti sve radnje koje su potrebne kako bi se automobil osigurao od mogućeg požara i eksplozije.

Još nije poznat uzrok nesreće, no pretpostavlja se da je vozač Clija prebrzo vozio, izgubio nadzor nad vozilom i prešao u suprotni trak.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • ravno1 26.04.2016.

    Plaća se mora smanjiti 50% onome tko je stavio ovaj naslov. S druge strane, kakvog predsjednika Hnd-a imaju (Saša Leković), nije ni čudno da je naslov takav.

  • Fenix7 25.04.2016.

    Meri Tomljanović, majke ti drage, "blizanci skoro eksplodirali"???? Ne znam bih li se smijala ili plakala.... Zapravo, pokrit' ću se po glavi, jer me užasno sram. Ovako nešto ne bi napisalo dijete u drugom osnovne. Ili možda bi, ali za čistu jedinicu. Sramota za 24 sata!

  • Gena Vava 25.04.2016.

    Bilo bi zanimljivo kako to blizanci eksplodiraju!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare