To je to što me zanima!

Detalji otmice u Zagrebu: 'Pa čovjeku je u autu bilo dijete! Trčali su za lopovom i vikali'

Ukradeni automobil i oteto dijete je pronašao jedan od roditelja u ulici koja se nalazi nedaleko od pekare do koje je obitelj svratila.
Vidi originalni članak

Policija i dalje traži muškarca koji je jučer pokušao ukrasti automobil u kojem se nalazilo dijete, potvrdila nam je policija. Ukradeni automobil i oteto dijete je pronašao jedan od roditelja u ulici koja se nalazi nedaleko od pekare do koje je obitelj svratila.

PRONAŠLI AUTO I DIJETE U Zagrebu ukrao automobil, a u njemu bilo dijete: 'Otac je trčao za lopovom, bilo je strašno!'

Podsjetimo, nepoznati čovjek ukrao je automobil ispred pekare na Bukovačkoj cesti u utorak oko 17 sati. U njemu je bilo dijete, a prestrašeni muškarac trčao je cestom i vikao lopovu da stane. 

Iza njega je trčala žena moleći prolaznike da zovu policiju. 

- Nismo shvaćali na početku za kim trče jer nismo vidjeli nikoga da bježi, a onda smo doznali što se dogodilo. Pa čovjeku je u tom autu bilo dijete. U potpunom sam šoku, kazala je žena koja se nalazila u blizini pekare u tom trenu.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • 21.12.2023.

    Umjesto što ga love zbog krađe, neka mu daju plaću komunalnog redara. Možda je čovjeku više dop...ilo da ne može normalno ući u bus, jer pametnjakovići moraju stati na stanicu da bi išli u pekaru. Lijepo odeš na parking, platiš ga pa šeći gdje želiš. Drago mi je da se dobro završilo zbog djeteta. Ali bi mi bilo još draže da djeteta nije niti bilo u autu pa da se odveze. A tikvan ne može niti do osiguranja, jer je sam pripomogao "lopovu"

  • KOŠULJA PLAVA 21.12.2023.

    Ljudi maknite se iz Zagreba... Ja sam na pola sata od Zg-a a ne trebam zaključavati ni kuću ni auto...

  • liliZG2.0 20.12.2023.

    gledala sam u jednoj informativnoj emisiji svjedokinja je izjavila "majka je sjedila u našem kafiću dok je otac kupovao peciva" , dakle mama sjedi na kavi a tata kupuje pecivo dok dijete sjedi samo u autu.... socijalna služba bi imala tu posla kada bi mi bili prava zapadna zemlja, ali u pravoj zemlji zapadnoj , nitko ne bi mogao sparkirati auto na ugibalištu busa pa otići popiti kavu , kupiti pecivo ili bilo što drugo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare