To je to što me zanima!

Detalji strave kod Slunja: Vozač kombija prešao u krivi smjer

Očevidom je utvrđeno da je teretnim automobilom slovenskih registarskih oznaka upravljao je 57-godišnjak i kretao se iz smjera Karlovca u smjeru Slunja
Vidi originalni članak

Policija je objavila detalje prometne nesreće, sudara kombi vozila i autobusa kod Slunja u kojoj je u petak u 16.05 sati na državnoj cesti D1 u Donjem Taborištu lakše ozlijeđeno osmero ljudi, a vozač kombija teško.

Pogledajte video nesreće: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Očevidom je pokazao da je kombijem slovenskih registarskih oznaka upravljao je 57-godišnjak i kretao se iz smjera Karlovca u smjeru Slunja. U nepreglednom zavoju vozilom je skrenuo u lijevo i prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera. Tom prilikom prednjim lijevim dijelom vozila udario je u prednji lijevi dio autobusa karlovačkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 54-godišnjak.

- Vozač teretnog automobila je sletio van kolnika i udario u prometni znak, a vozač autobusa je također sletio van kolnika i udario u kameni usjek. Vozač autobusa i sedam putnika iz autobusa su lako ozlijeđeni, a 57-godišnji vozač teretnog automobila je teže ozlijeđen te protiv njega slijedi obavezni prekršajni naloga i izvješće nadležnom državnom odvjetništvu - priopćila je policija.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • xnet0822 20.06.2020.

    Što nije uočio žuti znak upozorenja : "STOP krivi smjer" ?

  • malo morgens 20.06.2020.

    Koliko ste puta tokom voznje vidjeli kako vozaci čvakaju po mobu -poruke,fejs i sl. brzina i koja kap viska ....??!!Sta se dtugo moze očekivat od takvih ubojica po cesti?Jedan takav me ucinio poluinvalidom za cili zivot!!!

  • OTAKU. 20.06.2020.

    Ja nemam vozacku dozvolu.Ne zato jer se bojim sebe nego drugih na cesti.Svaki dan se desavaju nesrece.Nikad ne znas kad ce netko izgubit kontrolu nad vozilom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare