News

Komentari 19

Detalji strave kod Slunja: Vozač kombija prešao u krivi smjer

Detalji strave kod Slunja: Vozač kombija prešao u krivi smjer

Očevidom je utvrđeno da je teretnim automobilom slovenskih registarskih oznaka upravljao je 57-godišnjak i kretao se iz smjera Karlovca u smjeru Slunja

Policija je objavila detalje prometne nesreće, sudara kombi vozila i autobusa kod Slunja u kojoj je u petak u 16.05 sati na državnoj cesti D1 u Donjem Taborištu lakše ozlijeđeno osmero ljudi, a vozač kombija teško.

Pogledajte video nesreće: 

Očevidom je pokazao da je kombijem slovenskih registarskih oznaka upravljao je 57-godišnjak i kretao se iz smjera Karlovca u smjeru Slunja. U nepreglednom zavoju vozilom je skrenuo u lijevo i prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera. Tom prilikom prednjim lijevim dijelom vozila udario je u prednji lijevi dio autobusa karlovačkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 54-godišnjak.

- Vozač teretnog automobila je sletio van kolnika i udario u prometni znak, a vozač autobusa je također sletio van kolnika i udario u kameni usjek. Vozač autobusa i sedam putnika iz autobusa su lako ozlijeđeni, a 57-godišnji vozač teretnog automobila je teže ozlijeđen te protiv njega slijedi obavezni prekršajni naloga i izvješće nadležnom državnom odvjetništvu - priopćila je policija.