To je to što me zanima!

Mladi vozač u tunelu iznenada skrenuo i udario u drugo vozilo. Poginula njegova dva suputnika

Poginula su dva putnika iz Mini Coopera, u dobi od 19 i 51 godine, a 24-godišnjak, koji je bio u istom autu ima tek lakše ozljede. Vozač je također završio u bolnici
Vidi originalni članak

Sinoć oko 21:40 sati na DC 404 u  tunelu Pećine u Rijeci dogodila se prometna nesreća u kojoj su smrtno stradala dva hrvatska državljana, a trojica su ozlijeđeni, objavila je PU primorsko-goranska.

Sudarili su se osobno i teretno vozilo riječkih registracijskih oznaka. Očevidom je rukovodio zamjenik općinskog državnog odvjetnika i prema dosad utvrđenom do nesreće je došlo kada se 19-godišnji vozač osobnog vozila kretao neprilagođenom brzinom iz smjera Vežice prema centru Rijeke. U jednom trenutku u nepreglednom zavoju je izgubio nadzor nad vozilom i prešao na lijevu stranu kolnika te se izravno sudario s teretnim vozilom iz suprotnog smjera kojim je upravljao 62-godišnjak.

OČEVID JE U TIJEKU Prometna nesreća u Slavoniji: Automobil sletio u kanal, jednu osobu su prevezli u bolnicu

Od siline udarca osobno vozilo se zarotiralo na kolniku i pritom su trojica putnika ispala iz vozila. Njih dvojica, starosti 19 i 50 godina, su nažalost, preminuli na mjestu događaja, dok su vozač i treći putnik ozlijeđeni.


 
Ozlijeđenim osobama medicinska pomoć je pružena u KBC Rijeka i obojici vozača dijagnosticirane su teške ozljede, dok je 20-godišnji putnik iz osobnog vozila lakše ozlijeđen.

PREUSMJERAVAJU PROMET Užas u Rijeci: Dvoje poginulih u sudaru dva auta u tunelu Pećine

Za vrijeme provedbe očevida od 21.45 sati do 4 sata ujutro promet kroz tunel Pećine bio je obustavljen za sva vozila i odvijao se obilaznim pravcima.

Policija je pozvala sve vozače da uvijek prilagode vožnju uvjetima na cesti kako bi se izbjegle mogućnosti izazivanja prometnih nesreća, osobito ovakvih s najtežim posljedicama.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • Maggie07950 12.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU21.FUN

  • turbomotor1250 10.02.2024.

    Ai ovaj mini cooper Britanska motorna gradska kolica ala mr. Bean. Zašto je to vozilo uopće u prometu na brzim zaobilaznicama.  Tamo negdje prije 10 tak godina sam putovao autocestom Rijeka Zagreb, vozio 92' VW Vento Belgijskog uvoznika. Izazvala su me na trku takva zelena motorna kolica, kad sam potegao 180 - 190 km/h ( kazaljka puca na 200 ) reko isključite se iz prometa spremite to u garažu i samo do placa vikendom. 

  • kormilar 10.02.2024.

    Ograničenja brzine na cestama su za budale, a oni su pametni! Svi redom Hamiltoni! Izgleda da Bog ipak ne dijeli njihovo mišljenje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare