To je to što me zanima!

Detalji ubojstva: Mišić je u dva zamaha djevojci odrezao glavu

Mišić je nesretnu djevojku položio na tlo, razodjenuo je, da bi joj zatim u dva zamaha nožem praktički odrezao glavu. Nije poznato zašto je to napravio
Vidi originalni članak

Selena Margarita Graciano Macedo je 22. kolovoza šetala Marjanom, a njen put preklopio se s putem Edija Mišića (29), koji je Marjan poznavao kao svoju kuću. Ugledavši djevojku koja je prolazila šumom, Mišić joj je prišao i snažno je uhvatio rukama onemogućivši joj otpor. Prije pripremljenom višeslojnom ljepljivom trakom zalijepio joj je usta te vezao ruke, da bi je zatim odnio niz južnu padinu do ogradnog zida, udaljenog 57 metara od mjesta gdje ju je dograbio, javlja Večernji list.

Mišić je potom nesretnu djevojku položio na tlo, razodjenuo je, da bi joj zatim u dva zamaha nožem praktički odrezao glavu. Nije poznato zašto je to napravio. Protiv njega je podignuta optužnica 31. siječnja ove godine, a Županijsko državno odvjetništvo u Splitu ga tereti za teško ubojstvo. 

Istražiteljima je jedino rekao kako nije kriv. Prema nalazu psihijatrijskog vještačenja, Mišić je osoba s asocijalno-disocijalnim poremećajem, s dodatnim narcističkim pa moguće i sadističkim elementima ličnosti. Ipak, u trenutku zločina i kasnije je bio uračunljiv. 

>>> Više pročitajte u Večernjem listu

Idi na 24sata

Komentari 174

  • arpad_1 05.03.2013.

    kao nekad u sulejmanovo doba. na kolac i tako dva tri mjeseca ne dati mu da umre. mnogi bi bili izliječeni.

  • Marioo1 05.03.2013.

    Njega ce oslobodit , a neko padne s 5g marihuane za osobne potrebe i dobije godinu dana zatvora. Zalosno

  • 04.03.2013.

    zašto ga kažnjavate..pa samo dva (2) poteza i sve je ok

Komentiraj...
Vidi sve komentare