To je to što me zanima!

Detalji ubojstva u Gaćelezima: Muškarac (35) usmrtio rođaka

Oko 15.30 sati u subotu je zaprimljena dojava da je u kući u Gaćelezima pronađen mrtav 67-godišnjak, a policija sumnja na nasilnu smrt i policija intenzivno traga za počiniteljem koji se dovodi u vezu s ovim kaznenim djelom
Vidi originalni članak

U subotu popodne, nešto iza 15 sati, policija je zaprimila dojavu da je  kući u Gaćelezima pronađen mrtav 67-godišnjak. Zbog sumnje na ubojstvo, policija je privela 35-godišnjeg muškarca, potvrdila je glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

POGLEDAJTE VIDEO: Policija privela 35-godišnjeg muškarca

U Šibeniku je u subotu u 20.17 sati uhićen 35-godišnjak koji se dovodi u vezu s ovim događajem, rekla je glasnogovornica policije Marica Kosor.

- Oko 15.30 sati u subotu je zaprimljena dojava da je u kući u Gaćelezima pronađen mrtav 67-godišnjak, a policija sumnja na nasilnu smrt i policija intenzivno traga za počiniteljem koji se dovodi u vezu s ovim kaznenim djelom - kazala je Kosor. 

Ubojica i ubijeni su bili prvi susjedi i rođaci, a mještani za preminulog 67-godišnjaka imaju samo riječi hvale.

- Bio je dobar, bio je duša od čovjeka - komentirali su. Ništa nisu čuli, a ubojice su se bojali u selu od kad se vratio iz zatvora prije dva mjeseca. 

Obdukcija će pokazati na koji je način preminuo nastradali. Za sad je poznato kako se ne radi o vatrenom oružju. 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 31.05.2020.

    Obnovimo im kuce, oni dođu i stvaraju probleme. Ima puno ovakvi "povratnika" na socijali

  • ekipasisak 31.05.2020.

    Ma ludilo...sigurno rođak tražio para a starac ga otpilio-i eto kakav kraj,a ovog u zatvor da više ni ne izađe-očito mu nije mjesto vani

  • volimpršut 31.05.2020.

    Da mi je znati po čemu su nazvali to mjesto i otkud ideja za takav naziv mjesta?

Komentiraj...
Vidi sve komentare