To je to što me zanima!

Ženu u Zagrebu ubio je sin (28)?

U 2:45 sati u stanu u Ulici Drage Gervaisa je pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe s tragovima koji upućuju na nasilnu smrt. Osoba koja se dovodi u vezu s događajem je privedena u službene prostorije
Vidi originalni članak

Tijelo žene (70) pronađeno je tijekom noći u stanu u zagrebačkom naselju Špansko, a policija je izvijestila jutros da tragovi upućuju na nasilnu smrt. Kako navodi policija u novom izvješću, osumnjičeni ubojica je 28-godišnjak koji je na još nepoznat način ubio 70-godišnju članicu obitelji. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o majci i sinu.

Osumnjičeni muškarac je uhićen.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U 2:45 sati u stanu u Ulici Drage Gervaisa je pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe s tragovima koji upućuju na nasilnu smrt. Osoba koja se dovodi u vezu s događajem je privedena u službene prostorije - naveli su iz PU zagrebačke.

OSUMNJIČENI PRIVEDEN Zagreb: Policija pronašla tijelo žene, sumnjaju na nasilnu smrt

- U neutvrđeno vrijeme, saznanje 6. lipnja, na području Susedgrada u stanu, prema dosad prikupljenim informacijama 28-godišnjak je na za sada neutvrđen način usmrtio 70-godišnju članicu obitelji. Osumnjičeni muškarac je uhićen i priveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Očevid je u tijeku - tvrde iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • 07.06.2022.

    Ah ti Zagrepcani,,,,ali najjaci su mi kad pocnu drugima filozofirati

  • EdgarAllanP 07.06.2022.

    tko zna šta mu je napravila

  • OgledaloOgledalce 06.06.2022.

    Uzas...

Komentiraj...
Vidi sve komentare