To je to što me zanima!

Detalji zločina u Veloj Luci: Sin (34) ubio majku britvom pa izazvao incident na ulici?

Ubojstvo je navodno počino muškarac (34), a žrtva je njegova majka, inače državljanka Brazila, odavno nastanjena u Veloj Luci.
Vidi originalni članak

Jutros je oko 9,15 sati u obiteljskoj kući u Veloj Luci pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe na kojem se nalaze ozljede koje upućuju na nasilnu smrt, potvrdila je dubrovačka policija.

Policija ističe da je "osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem obiteljski povezana sa žrtvom te je uhićena i pod policijskim je nadzorom" te da je na mjestu događaja u tijeku očevid kojim rukovodi Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku. Naveli su kako će više detalja o ovom događaju biti poznato nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja.

Ubojstvo je navodno počino muškarac (34), a žrtva je njegova majka, inače državljanka Brazila, odavno nastanjena u Veloj Luci.

U TIJEKU OČEVID Nasilna smrt u Veloj Luci: Našli mrtvu ženu, uhitili čovjeka koji je obiteljski povezan sa žrtvom

Špekulira se da je ubojstvo počinjeno britvom.

Izvori za Dubrovački vjesnik ističu kako se ubojica nakon počinjenog zločina kretao po mjestu gdje se čak fizički sukobio s jednim mještaninom, navodno vlasnikom ugostiteljskog objekta.

Pozvana je policija, a tada se otkrilo i nasilno ubojstvo. Velolučani su zgroženi, a neki koje su uspjeli kontaktirati ističu da "osjećaju već neko vrijeme kako toj osobi nije dobro i kako ima problema", piše Dubrovački vjesnik.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Lukiće 11.02.2022.

    Strašnilo

  • tvrtvrt 11.02.2022.

    Ma on je njoj htio samo skratiti kosu

  • Cipelcug 11.02.2022.

    Počivala u miru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare