To je to što me zanima!

Digao kuću u zrak: Nije bio zadovoljan odlukom o diobi

Varaždin: Mario B. (48) je nezadovoljan sudskom odlukom o diobi te kuće otvorio plinski ventil i ispustio zemni plin u prostoriju, a onda zapalio tu eksplozivnu smjesu
Vidi originalni članak

Mario B. (48) u ožujku prošle godine digao je u zrak obiteljsku kuću u Augustinčićevoj ulici u Varaždinu te umalo poginuo u strašnoj eksploziji pri kojoj je oštećeno i pedesetak susjednih kuća i nekoliko parkiranih automobila.

Zaključilo je tako Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu koje je nakon provedene istrage protiv Marija B. podiglo i optužnicu zbog počinjenja teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti.

Mario B. je, kako se sumnja, nezadovoljan sudskom odlukom o diobi te kuće otvorio plinski ventil i ispustio zemni plin u prostoriju, a potom otvorenim plamenom zapalio eksplozivnu smjesu zemnog plina i zraka.

Oštećeno 50-ak okolnih kuća: Šteta 800.000 kuna

Odmah nakon eksplozije na mjesto događaja izašle su sve nadležne službe, a iako je njegova kuća u potpunosti uništena, Maria B. su izvukli živog iz ruševina.

Na još pedesetak kuća u okolici je nastala šteta u visini od oko 800.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Tiranosaurus 29.07.2014.

    Kakav as..tak se to dela..tak sam i ja uništil jedan tenk kaj smo ga zaplijenili u jednoj akciji i nisu mi dali da ga odpeljam doma kao ratni trofej..ne bum ga ja vozil..e pa ne bu ga ni drugi vozil

  • Viktorija0107 29.07.2014.

    Njemu sad ionako kuća ne treba,on krov nad glavom ima u -zatvoru .

  • didixx 28.07.2014.

    Kaj pljujete po čovjeku. Čovjek gradio kuču dok se ona kurvala i sad bi švaleru trebao dat pol kuče ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare