To je to što me zanima!

Dijanu Hrkalović prebacili u zatvorsku bolnicu: Ima koronu, stanje joj se naglo pogoršalo

Dijana Hrkalović bila je najmoćnija žena srpske policije. Nazivali su je ‘željezna lady’ i ‘dama kamenog lica’. Srpski mediji pisali su i da je miljenica predsjednika Aleksandra Vučića
Vidi originalni članak

Bivša visoka dužnosnica MUP-a Srbije Dijana Hrkalović koja se sumnjiči za trgovinu utjecajem i povezanost s kriminalnom skupinom Veljka Belivuka pozitivna je na koronavirus, prenosi Kurir.

Prebačena je u zatvorsku bolnicu zbog pogoršanog stanja, a i prije je imala zdravstvenih problema.

PRISLUŠKIVALA I VUČIĆA Gola i opasna: Bila je boginja srpske mafije, Vučićeva bivša državna tajnica zna sve tajne

- Imala je i ranije problema, prebačena je u zatvorsku bolnicu, jer joj se stanje naglo pogoršalo - potvrdio je pisanje beogradskih medija i urednik portala Kurir.rs Mladen Radulović uživo u jutarnjem programu TV Pink.

Podsjetimo, Dijana Hrkalović bila je najmoćnija žena srpske policije. Nazivali su je ‘željezna lady’ i ‘dama kamenog lica’. Srpski mediji pisali su i da je miljenica predsjednika Aleksandra Vučića te da ju je u MUP “nametnuo” tadašnjem ministru policije Nebojši Stefanoviću.

POTRESLA JE SRBIJU U ličkom selu fatalne Vučićeve bivše suradnice Dijane: 'Bila je ponos roditelja, otkud sad ovo?'

Terete je za kazneno djelo trgovine utjecajem, a pritvorena je zbog “postojanja okolnosti koje ukazuju da bi boravkom na slobodi ometala postupak utjecajem na svjedoke”.

Hrkalović je, prema tvrdnjama izvora na koje se pozivaju beogradski mediji, privedena jer se dovodi u vezu s uklanjanjem dokaza ubojstva Vlastimira Miloševića u siječnju 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Susjed iz kvarta 15.11.2021.

    U samici, a dobila koronu?

  • Bravo sve si tocno napisao. Pametnom dosta 👏👏🙌🙌 14.11.2021.

    Dosao Djavo po svoje toje samo pocetak ima ona dase muci za sve one nevine zrtve sto su ubili ona i njen Velja Nevolja. Oko za oko zub za zub 😂 😂 😂 😂

  • 13.11.2021.

    Možda je Vučić "cepio" zbog dokaza koje ima. Značilo bi, da su na redu mesar Velja Nevolja i Vučićeve delije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare